OSTALI ČLANKI
Stran
od 55
24.2.2017
Evropske lige
"Timing" je bizaren, sama odločitev prav tako. Claudio Ranieri, aktualni trener leta po izboru FIFA, je devet mesecev po senzacionalnem uspehu Leicester Cityja na cesti. Srca so proti, razum je za.
82
Evropske lige
Če ste ga do tega tedna poznali le po imenu, vem nihče ne more zameriti. Parižan v Monacu, francoski fenomen, novi Tieirry Henry, ki je enkrat že zavrnil Real, čeprav tam igra njegov veliki vzornik.
4
22.2.2017
Evropske lige
Monacova obramba sinoči ni imela najboljšega dne, kljub temu pa sta vnovič sijala bočna branilca Benjamin Mendy in Djibril Sidibe, ki ju slavni Rio Ferdinand celo primerja z Brazilcema Cafujem in Robertom Carlosom.
5
17.2.2017
Evropske lige
Po sanjski predstavi proti Barceloni se zdi, da prihajamo v naslednjo fazo razvoja Adriena Rabiota. Vezist Paris St. Germaina po preteklih težavah uživa v klubu svojega rojstnega mesta in želi nekoč postati kapetan.
4
16.2.2017
Evropske lige
Destrukcija Barcelone v Parizu je Katalonce tako rekoč čez noč pahnila v institucionalno krizo. Najbolj je na udaru izgubljeni trener Luis Enrique, številni so kritični tudi do obstoječe klubske filozofije.
22
Evropske lige
Barceloni je v torek manjkalo prav to, čemur se je leta 2013 lahkomiselno odpovedala. Thiago Alcantara je odigral perfektno tekmo in z impresivno predstavo "požrl" Arsenalovo zadnjo linijo.
10
15.2.2017
Evropske lige
Volkswagen Arena mu je še decembra lani glasno žvižgala, pariški Park princev pa mu aplavdira že nekaj tednov. Julian Draxler je odlično dopolnil napadalno os PSG in hkrati postal kralj debijev.
7
13.2.2017
Evropski pokali
V današnji rubriki Ozadja o Ligi prvakov in spremenjenih razmerjih po dvomesečnem premoru. Pred vrati je osmina finala, 16 ekip še goji visoke ambicije. Kdo pa je trenutno vroč in kdo hladen?
11
10.2.2017
Evropske lige
Zvezdnik Leverkusnove slabe sezone ne mara nositi zlatih čevljev in ekstravagantnih oblek, zelo rad pa asistira in zabija gole. Bayern, Liverpool in Juventus bi se znali načakati, kajti Brandtu se iz Leverkusna ne mudi.
15
6.2.2017
Evropske lige
Odvija se znan scenarij še ene izgubljene sezone Arsenala. Londonski velikan je ujetnik vladavine trenerja Arsena Wengerja, ki ja najbolj zaslužen za največje uspehe kluba in največji krivec za njegovo stagnacijo.
44
Stran
od 55