OSTALI ČLANKI
Stran
od 60
27.6.2017
Evropske lige
Renato Sanches je bil lansko leto veliki ulov Bayerna in še večje odkritje Portugalske. Leto dni pozneje je veliko razočaranje, s katerim pri Bayernu ne vedo točno, kaj storiti. Ga bo odrešila posoja?
8
Slovenski nogomet
Igralci rojeni leta 1998 so s koncem prejšnje sezone zaključili mladinski staž. Kar nekaj igralcev tega letnika že igra v tujini, spet drugi si bodo pot utirali skozi slovensko prvoligaško konkurenco.
0
23.6.2017
Evropske lige
Njegov oče pravi, da je bil pri enem letu motorična pošast. Njegova sestra Blanka je največja hrvaška atletinja vseh časov. Njegova kariera pri Hajduku se počasi končuje. Spoznajte Nikolo Vlašića.
1
19.6.2017
Evropske lige
Iztekajoče se pogodbe so največja nočna mora klubskih funkcionarjev. Igralci in agenti imajo svoje ideje, klubi pa se lahko hitro znajdejo v neprijetnem položaju. Eno leto pred iztekmom pogodbe ima igralec karte v svojih rokah.
4
16.6.2017
Mednarodni nogomet
Svetovno prvenstvo U20 je v orbito izstrelilo izjemnega ameriškega talenta. Leta 2000 rojeni Josh Sargent je z raznolikostjo zabijanja golov navdušil evropske oglednike. Liga MLS ga verjetno ne bo videla.
2
12.6.2017
Slovenski nogomet
Goli Milivoja Novakovića za slovensko reprezentanco so nas v zadnjem desetletju razvadili. Njegov odhod pušča veliko lepih spominov in veliko praznino v konici napada. Iščemo igralca, ki bi lahko zapolnil to luknjo.
9
9.6.2017
Evropske lige
Napadalec Leipziga je eden najsijajnejših draguljev izjemne sezone novinca med prvoligaši. Hiter, dinamičen in učinkovit je postal podiralec rekordov, bundesligaška zvezda, nemški reprezentant in želja velikih klubov.
8
5.6.2017
Evropske lige
Slavje po 12. naslovu evropskega Reala še se ni poleglo, kljub temu pa je že napočil čas za razmišljanje o prihodnosti. Kakšni izzivi v prihodnje čakajo odgovorne v Madridu?
10
2.6.2017
Evropske lige
Transformacija Isca v tej sezoni je največja pridobitev madridskega Reala, ki se bo v soboto boril za dvanajsti evropski naslov. Negalaktični galaktik si je priboril pravico do nastopa v prvi postavi.
1
Evropske lige
Je najbolj izpostavljen posameznik izjemne mlade ekipe Atalante, ki je sezono končala na odličnem četrtem mestu. Njegove karakteristike vsebujejo vse, kar največji klubi iščejo, zato mu snubcev pred prestopnim rokom ne manjka.
2
Stran
od 60