OSTALI ČLANKI
Stran
od 57
21.3.2017
Mednarodni nogomet
Škotski nogomet je že skoraj dve desetletji v slepi ulici. Od zadnjega nastopa na svetovnem prvenstvu mineva 19 let, trenutna reprezentanca pa ne daje upanja na ponovno vstajenje enega najbolj ponosnih nogometnih narodov.
4
17.3.2017
Evropske lige
Strelska eksplozija 19-letnika nikoli ne ostane neopažena, še posebej če gre za nogometaša Chelseaja. Tammy Abraham na začasnem delu pri Bristol Cityju navdušuje angleško javnost in tlakuje pot vrnitve na Stamford Bridge.
1
13.3.2017
Evropske lige
Skoraj dve desetletji sta minili od zadnjega naslova prvaka Feyenoorda. Legendarni klub iz Rotterdama se je vmes utapljal v rdečih številkah, ob vrnitvi legende na klop pa je moštvo spet postalo konkurenčno.
0
10.3.2017
Evropske lige
Anderlechtov vezist Youri Tielemans je v tej sezoni zabil že 17 golov. Čeprav je star šele 19 let, že tri leta in pol redno igra v prvi ekipi svojega kluba, kjer naj bi si zanj želeli iztržiti 30 milijonov evrov.
2
8.3.2017
Evropske lige
Vodstvo Napolija, neopazen sloviti trio BBC, evropska sezona Reala je visela na nitki. Dokler ni stvari v svoje roke - še enkrat več - vzel Sergio Ramos. Najboljši strelec med branilci in najboljši branilec med strelci.
16
3.3.2017
Evropske lige
Za dres Fiorentine pravi, da je kot njegova druga koža. Njegov oče je v Serie A zabijal kot za stavo, Federico pa hodi svojo pot. Namesto za tetovaže in drage avtomobile se zanima za molekule in igra nogomet z veseljem otroka.
1
28.2.2017
Evropske lige
Duh Christiana Vierija in njemu podobnih klasičnih "devetk" je znova oživel. Pooseblja ga Andrea Belotti, ki je to sezono v Serie A zabil že 19 golov, zato mu velik prestop poleti praktično ne more uiti.
8
27.2.2017
Slovenski nogomet
Polne tribune so videle zanimiv derbi med Mariborom in Olimpijo, ki odpira nove teme za razmišljanje. Je Maribor prestar? Kdo bo pri Olimpiji zabijal gole? O vsem tem in še o čem v redni ponedeljkovi rubriki Ozadja.
17
24.2.2017
Evropske lige
"Timing" je bizaren, sama odločitev prav tako. Claudio Ranieri, aktualni trener leta po izboru FIFA, je devet mesecev po senzacionalnem uspehu Leicester Cityja na cesti. Srca so proti, razum je za.
82
Evropske lige
Če ste ga do tega tedna poznali le po imenu, vem nihče ne more zameriti. Parižan v Monacu, francoski fenomen, novi Tieirry Henry, ki je enkrat že zavrnil Real, čeprav tam igra njegov veliki vzornik.
4
Stran
od 57