OSTALI ČLANKI
Stran
od 60
5.6.2017
Evropske lige
Slavje po 12. naslovu evropskega Reala še se ni poleglo, kljub temu pa je že napočil čas za razmišljanje o prihodnosti. Kakšni izzivi v prihodnje čakajo odgovorne v Madridu?
10
2.6.2017
Evropske lige
Transformacija Isca v tej sezoni je največja pridobitev madridskega Reala, ki se bo v soboto boril za dvanajsti evropski naslov. Negalaktični galaktik si je priboril pravico do nastopa v prvi postavi.
1
Evropske lige
Je najbolj izpostavljen posameznik izjemne mlade ekipe Atalante, ki je sezono končala na odličnem četrtem mestu. Njegove karakteristike vsebujejo vse, kar največji klubi iščejo, zato mu snubcev pred prestopnim rokom ne manjka.
2
Evropske lige
Če Giorgio Chiellini v obrambi Juventusa pooseblja mišice in komolce, potem je Leonardo Bonucci poosebljenje branilske elegance in karizme. Je tip igralca, ki v eni akciji seka nasprotni protinapad, že v drugi kreira lastnega.
10
29.5.2017
Evropske lige
Francesco Totti se je po 25 sezonah poslovil od Rome. Odhaja kot največja ikona rimskega nogometa in je od 16. do 40. leta podiral klubske rekorde in osvajal srca svojih in nevtralnih navijačev po vsem svetu.
11
26.5.2017
Evropske lige
Za njim je manj kot deset minut profesnionalnega nogometa in prestop vreden 45 milijonov evrov. Šele 16-letni "novi Neymar" Vinicus Junior je trenutno najbolj intriganten igralec v svetovnem nogometu.
8
22.5.2017
Evropske lige
Realov naslov španskega prvaka po petih letih suše je zgodba velikih preobratov, golov ljubljenega in osovraženega Portugalca in tihega vodenja ekipe enega največjih nogometašev vseh časov.
50
19.5.2017
Evropske lige
Marseillov biser sredine igrišča prijateljuje s sinovi Zinedina Zidana in je nezamenljiv član začetne enajsterice v klubu. Čeprav zanimanja ne manjka pa pri domačem klubu živi svoje sanje.
1
15.5.2017
Evropske lige
Dvomesečni niz brez zmage je odnesel zadnjega v dolgi vrsti trenerjev. Inter v prihodnji sezoni ne bo igral v Evropi in bo moral poiskati trajno identiteto, če se bo želel vrniti do statusa, ki mu tradicionalno pripada.
11
12.5.2017
Evropske lige
Evertonov mladi zvezdnik retro videza in modernega nogometnega sloga je pri 18-letih postal nezamenljiv v prvi enajsterici. Za Everton navija že od malega in ga navdušuje Barcelonin maestro v zvezni vrsti.
7
Stran
od 60