OSTALI ČLANKI
Stran
od 55
3.2.2017
Evropske lige
Zakaj nosi številko 33 in kaj o njem pravi veliki Ronaldo? Gabriel Jesus je najstniški fenomen iz Brazilije, ki je nogomet igral na blatnih igriščih favele in sanjal, da bo igral za Corinthians.
25
1.2.2017
Slovenski nogomet
Kdo so zvezde pravkar končanega prestopnega roka? Kdo je obeležil januar na tujem in kdo v Sloveniji? Dan potem smo zbrali nekaj najbolj odmevnih januarskih prestopnih zgodb in imen.
4
30.1.2017
Evropske lige
V tej sezoni je spet nekaj časa delovalo, kot da imamo v Italiji odprt boj za naslov prvaka. Vendar pa nedeljski dogodki kažejo na to, da so konkurenti še vedno prešibki za ogrožanje Juventusa.
11
27.1.2017
Evropske lige
Rojen je v Španiji, nogomet je začel igrati v Avstriji, prek Vojvodine in Genka pa je prišel v Serie A. Pri Laziu bodo zagotovo večkratno oplemenitili svoj vložek v enega največjih balkanskih draguljev.
4
24.1.2017
Evropske lige
Borussia Dortmund je po doseženem vrhuncu in kolapsu Jürgena Kloppa danes na povsem novi poti. Ob premoči Bayerna in evropskih velikanov se je klub specializiral za brušenje izbranih nogometnih talentov.
25
23.1.2017
Mednarodni nogomet
Obsceno zapravljanje in vnašanje nemira v vzpostavljen nogometni red. Kitajska nogometna revolucija je v zadnjem letu dvignila ogromno prahu, napolnila žepe premnogim agentom in v neznano zvabila številna znana svetovna imena.
1
20.1.2017
Evropske lige
Pri Benfici so ga klicali mali Messi, poleti pa bi znal postati zvezda prestopnega roka. Manchester United je favorit za podpis Portugalca, ki želi igrati nogomet, kot ga je kot otrok igral na ulicah Lizbone.
4
18.1.2017
Evropske lige
Ko se v eno zlivata andaluzijski temperament in goreča argentinska lakota po zmagi, nastaja kotel čustev, ki Sevillo vse močneje potiska proti najmočnejšim silnicam španskega in tudi evropskega nogometa.
14
16.1.2017
Evropske lige
Peto mesto, deset točk zaostanka. Po 21 krogih bi Cityjevi navijači od težko pričakovanega "projekta Pep" pričakovali precej več. Nedeljski poraz z Evertonom je bil nova klofuta za Guardiolo v njegovi angleški avanturi.
64
13.1.2017
Evropske lige
Prvi igralec afriških korenin, ki je dosegel gol za Athletic. Želja mnogih evropskih velikanov, ki pa si najbolj želi na noge dvigovati stadion San Mames. Napadalec z odkupno klavzulo 50 milijonov evrov.
3
Stran
od 55