OSTALI ČLANKI
Stran
od 58
2.5.2017
Evropske lige
V torek in sredo sta na vrsti prvi tekmi polfinala Lige prvakov. Zadnji štirje Real, Atletico, Juventus in Monaco imajo svoje načrte, preden pa se začne, poglejmo nekaj zanimivih tem, ki se dotikajo polfinala.
24
28.4.2017
Evropske lige
Bočni branilec Celtica je največji up škotskega nogometa. Za njegovo reprezentančno prihodnost se je boril celo veliki Rod Stewart, Manchester United in Arsenal pa mu želita v Angliji ponuditi vsaj klubsko kariero.
1
25.4.2017
Evropske lige
Ne štejejo samo goli in tisti, ki jih dosegajo. To je ključno sporočilo letošnjega izbora za igralca sezone v Premier League. N'Golo Kante je stopil iz sence in se zasluženo sonči pod žarometi.
29
24.4.2017
Evropske lige
Pet golov in dramatična zmaga Barcelone. To je grob opis nedeljskega El Clasica, v ozadju pa so odprte številne teme, ki bodo odločale o končnem razpletu v zadnjih petih krogih sezone v španski ligi.
24
21.4.2017
Evropske lige
Šahtar Donjeck zaradi ukrajinske krize izgublja stik z evropskim vrhom, kar je odprlo pot mlademu domačemu produktu. Spoznajte 21-letnega Viktorja Kovalenka, najbolj cenjenega ukrajinskega talenta.
2
14.4.2017
Evropske lige
Včeraj se je uradno zapečatila kar 31 let trajajoča era italijanskega medijskega magnata Silvia Berlusconija, ki je s svojimi prijemi za vselej spremenil nogomet.
43
Evropske lige
Leicester City je v Belgiji našel igralca, ga dobil za razumno ceno in kot kaže dobro investiral. Wilfred Ndidi spominja na Yayo Toureja in lovi standarde, ki jih v Premier League postavlja N'Golo Kante.
7
13.4.2017
Evropske lige
Aktualni evropski prvak Real iz Madrida je v Munchnu znova potrdil svoj status najbolj dominantne evropske ekipe zadnjih let. Pod Zinedinom Zidanom so Madridčani postali malodane neuničljiv stroj.
16
7.4.2017
Evropske lige
Sirski begunec, ki je postal eden najboljših mladih vezistov Bundeslige. Kljub zanimanju Liverpoola bo nadaljeval kariero v Nemčiji, saj se bo v Dortmundu priključil eni najobetavnejših evropskih ekip.
4
31.3.2017
Evropske lige
Osrednja figura Betisa želi hoditi po poti kapetana Reala. Sevilla ga je zavrgla, zdaj pa je idol na drugi strani mesta. Navijače pa skrbi smešno nizka odkupna klavzula za enega najbolj iskanih mladih evropskih vezistov.
1
Stran
od 58