Liga Europa

Osijek šokiral sloviti PSV
Odlična sezona hrvaških klubov v Evropi se nadaljuje. Tokrat je v polnem sijaju zablestel Osijek, ki je v gosteh z 1:0 senzacionalno premagal PSV iz Eindhovna. Milan z enakim izidom slavil v Romuniji.
Osijek šokiral sloviti PSV
Domžale so še žive
Ambiciozni smo in želimo zmagati
Gorica daleč od uspeha
Polovičen slovenski uspeh
ANKETA
Kateri od naših klubov bo to sezono najdlje zdržal v Evropi?OSTALE NOVICE Več novic...
Video: Kakšen gol Rivaldinha!
0
27.7.2017 | Evropski pokali
Sin slovitega Rivalda, Rivaldinho, je na tekmi kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo med Dinamom iz Bukarešte in Athleticom dosegel zares fantastičen zadetek.
Ambiciozni smo in želimo zmagati
0
25.7.2017 | Evropski pokali
Trener Domžal Simon Rožman obračun v Freiburgu vidi kot izziv in ne kot nagrado za domžalsko moštvo, ki se bo že drugo sezono zapovrstjo pomerilo z nasprotnikom iz enega najmočnejših prvenstev v Evropi.
Zaostanek ni bil v načrtu
0
21.7.2017 | Evropski pokali
Trener Domžal Simon Rožman po preboju v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa upa, da Domžale ne bodo postale ekipa, ki mora prejeti dva zadetka, da nato začne igrati.
Gorica daleč od uspeha
3
20.7.2017 | Evropski pokali
Grški Panionios se je izkazal kot precej prevelik zalogaj za Gorico, ki je izgubila tudi na drugi tekmi. Klub nekdanjega vratarja Celja Matica Kotnika je vse delo opravil že po dvajsetih minutah igre.
Polovičen slovenski uspeh
3
20.7.2017 | Evropski pokali
Domžale so še drugič premagale Valur in se uvrstile v tretji krog kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo, Goričani pa so bili brez pravih možnosti proti grškemu Panioniosu, ki je napredoval s skupnih 5:2.
Domžale so si priigrale Freiburg!
11
20.7.2017 | Evropski pokali
Domžalam je tudi v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa uspel preobrat na povratni tekmi. Proti Valurju so že zaostajale, toda z dvema hitrima goloma v drugem polčasu preboj naprej ni bil več ogrožen.
Mariboru grozi kazen UEFA
39
20.7.2017 | Evropski pokali
Mediji na Hrvaškem in v BiH so ogorčeni nad nacionalističnimi vzkliki v Ljudskem vrtu in za Maribor pričakujejo kazen s strani evropske nogometne zveze. V Ljudskem vrgu se je razlegal "ubij, ubij, ustaša".
Domžalam se nasmiha Freiburg!
11
14.7.2017 | Evropski pokali
Se še spomnite dvoboja Domžale - Stuttgart? Žreb parov tretjega kroga kvalifikacij je Domžalam, če bodo preskočile Valur, namenil nemškega predstavnika Freiburg!
Oškodovani smo za regularen gol
4
14.7.2017 | Evropski pokali
Napake, pomanjkanje izkušenj in tudi smola s sodnikom. Miran Srebrnič opozarja, da je bil razveljavljeni gol Gorice v Atenah v resnici regularen.
Rožman opozarja, da ni še konec
3
14.7.2017 | Evropski pokali
Domžalski trener Simon Rožman je po zmagi na Islandiji ponosen na svoje moštvo, ki je predvsem v obrambi delovalo organizirano in disciplinirano.