Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Bayern spet razbil Hamburg
Hamburg postaja v zadnjih letih resnično najboljša Bayernova stranka v Bundesligi. Severnjaški klub je prišel v München, domov pa se vrača povsem razbit, saj je prejel kar osem golov. Nov poraz Leverkusna.
Bayern spet razbil Hamburg
Leipzig znova bližje Bayernu
Skavt: Julian Brandt
Lahm: Junija bo konec
Cas: Calhanoglu končal sezono
OSTALE NOVICE Več novic...
"Padalci" kmalu dodatno kaznovani
20
24.2.2017 | Evropske lige
Angleška Premier League je znanilka sprememb in tako bi lahko bilo tudi v prihajajoči sezoni, ko bodo igralce, morda, dodatno kaznovali za simuliranje prekrškov.
Rdeči biki niso nervozni
3
24.2.2017 | Evropske lige
Izvršni direktor RB Leipziga parvi, da glede možnega suspenza iz evropskih tekmovanj zaradi dvojnega lastništva, Lepzig si lastnika deli z RB Salzburgom, ne zganjajo panike.
Ancelotti brez kazni za sredinec
6
21.2.2017 | Evropske lige
Nemška nogometna zveza ni kaznovala trenerja Bayerna Carla Ancelottija, ki je navijačem Herthe pokazal sredinec. Italijan je vseeno prostovoljno doniral 5.000 evrov.
Podaljšanje pogodbe je realno
2
21.2.2017 | Evropske lige
Rezultati morda niso idealni, toda smer, v katero pluje Dortmund, vodstvo kluba zadovoljuje. Trener Thomas Tuchel bo v podpis dobil novo pogodbo.
Dortmundu se nasmiha nova kupčija
11
21.2.2017 | Evropske lige
V Dortmundu, kjer v zadnjem letu formirajo potentno ekipo za prihodnost, si poleti obetajo še en zanimiv posel. Mahmoud Dahoud naj bi prišel iz Gladbacha.
Konopljanka bo ostal pri nas
0
20.2.2017 | Evropske lige
Direktor nemškega Schalkeja Christian Heidel je zatrdil, da bo Ukrajinec Jevgen Konopljanka navkljub neprepričljivim predstavam poleti dokončno postal član nemškega kluba.