OSTALE NOVICE
Stran
od 353
21.1.2017
Evropske lige
Dortmund je drugi del sezone v Nemčiji začel z zmago v Bremnu (1:2), uspešen pa je bil tudi hit sezone Hoffenheim, ki tudi po sedemnajstih krogih še ni doživel poraza. Leipzig drevi gosti Eintracht.
27
Evropske lige
Nemški Dortmund je v zadnjem hipu močno pomešal štrene madridskemu Realu, kjer so naslednji teden že nameravali uradno naznaniti prihod švedskega čudežnega dečka Alexandra Isaka.
14
Evropske lige
Freiburg je sinoči drago prodal svojo kožo, a v sodnikovem podaljšku obračuna z Bayernom naposled klonil. Zasluge za to ima Robert Lewandowski. Več v videu.
17
20.1.2017
Evropske lige
Nemška nogometna zveza (DFB) se je odločila, da bo kandidirala za organizacijo evropskega prvenstva leta 2024. V igri je deset stadionov.
6
18.1.2017
Evropske lige
Iz Nemčije prihaja vest, ki jo je lansiral Sport Bild. Izkušeni španski vezist Xabi Alonso ne namerava podaljšati pogodbe z Bayern oziroma sploh ne namerava več igrati. Junija bo končal svojo kariero.
7
Evropske lige
V naslednji sezoni bo nemška Bundesliga dočakala veliko novost. Nemci bodo namreč začeli uporabljati t.i. video sodnika, ki smo ga na delu videli na svetovnem klubskem prvenstvu.
10
17.1.2017
Evropske lige
Zvezdnik Bayerna iz Munchna Arjen Robben ne razume igralcev, ki se v najboljših letih svojih karier odločijo za selitev na Kitajsko. Tudi sam je prejel ponudbe, a jih gladko zavrnil.
11
16.1.2017
Evropske lige
Nemški velikan Bayern iz Munchna je tudi uradno naznanil enoletno podaljšanje pogodbe z odličnim Nizozemcem Arjenom Robbnom, ki bo tako na Bavarskem ostal vse do leta 2018 oziroma skupno devet let.
27
Evropske lige
Pred dnevi je Arjen Robben namignil, da želi nadaljevati pri Bayernu, zdaj pa je že jasno, da je nova pogodba le še stvar gole formalnosti.
1
15.1.2017
Evropske lige
Bayern je danes potrdil govorice, ki so po sceni krožile že nekaj časa. Nemški prvak si je za poleti že zagotovil dva nogometaša Hoffenheima, v München prihajata Niklas Süle in Sebastian Rudy.
34
Stran
od 353