OSTALE NOVICE
Stran
od 358
25.2.2017
Evropske lige
Hamburg postaja v zadnjih letih resnično najboljša Bayernova stranka v Bundesligi. Severnjaški klub je prišel v München, domov pa se vrača povsem razbit, saj je prejel kar osem golov. Nov poraz Leverkusna.
7
24.2.2017
Evropske lige
Angleška Premier League je znanilka sprememb in tako bi lahko bilo tudi v prihajajoči sezoni, ko bodo igralce, morda, dodatno kaznovali za simuliranje prekrškov.
20
Evropske lige
Izvršni direktor RB Leipziga parvi, da glede možnega suspenza iz evropskih tekmovanj zaradi dvojnega lastništva, Lepzig si lastnika deli z RB Salzburgom, ne zganjajo panike.
3
21.2.2017
Evropske lige
Nemška nogometna zveza ni kaznovala trenerja Bayerna Carla Ancelottija, ki je navijačem Herthe pokazal sredinec. Italijan je vseeno prostovoljno doniral 5.000 evrov.
6
Evropske lige
Rezultati morda niso idealni, toda smer, v katero pluje Dortmund, vodstvo kluba zadovoljuje. Trener Thomas Tuchel bo v podpis dobil novo pogodbo.
2
Evropske lige
V Dortmundu, kjer v zadnjem letu formirajo potentno ekipo za prihodnost, si poleti obetajo še en zanimiv posel. Mahmoud Dahoud naj bi prišel iz Gladbacha.
11
20.2.2017
Evropske lige
Direktor nemškega Schalkeja Christian Heidel je zatrdil, da bo Ukrajinec Jevgen Konopljanka navkljub neprepričljivim predstavam poleti dokončno postal član nemškega kluba.
0
19.2.2017
Evropske lige
RB Leipzig je z zadetkoma Tima Wernerja in Emila Forsberga v gosteh premagal Monchengladbach in po včerajšnjem remiju Bayerna zaostanek za Bavarci znižal na pet točk. Liga prvakov je vsak teden bližje.
26
Evropske lige
Vročičen zaključek tekme med Hertho in Bayernom ki je Bayernu prinesel gol v šesti minuti podaljška, je začinil še Carlo Ancelotti, ki je domačim navijačem pokazal sredinca.
13
Evropske lige
Bayern je v Berlinu nevarno visel, tekla je že šesta minuta sodnikovega podaljška, ko je po spletu naključij in sreče nov gol zabil Robert Lewandowski.
0
Stran
od 358