OSTALE NOVICE
Stran
od 374
25.6.2017
Evropske lige
Potem ko so se mu pri Baslu odpovedali za eno sezono, Andraž Šporar išče nov klub. Bil naj bi blizu selitvi v Arminio Bielefeld, ki je v minuli sezoni komajda obstala v drugi nemški ligi.
5
24.6.2017
Evropske lige
Emil Forsberg je resda navdušil v minuli sezoni, toda klic AC Milana je zanj mamljiv. Njegov agent si na vse načine priazdeva, da bi izsilil prestop med Rossonere.
41
22.6.2017
Evropske lige
Nekdanji nemški reprezentančni vratar Rene Adler je odšel iz Hamburga, svojo kariero pa bo nadaljeval pri Mainzu, s katerim je podpisal dveletno pogodbo.
3
Evropske lige
Športni direktor Dortmunda Michael Zorc je zavrnil govorice, da se z Barcelono dogovarja za prestop odličnega francoskega krilnega napadalca Ousmaneja Dembeleja.
7
Evropske lige
Kevin Kampl svoj svobodomiselni značaj kaže tudi ob povezovanju s Kitajsko, kamor je odšel njegov prejšnji trener Roger Schmidt. Kampl Kitajske ne izključuje, v nekaj dneh bo vedel, kaj in kako.
12
21.6.2017
Evropske lige
V primeru, da bodo klubi želeli govoriti z Robertom Lewandowskim, se bodo pri Bayernu zatekli po pomoč na FIFA. Bavarci v posebni izjavi za javnost v kali zatirajo govorice o odhodu poljskega napadalca.
5
Evropske lige
Podaja, gol in izsiljena enajstmetrovka so reference Leona Goretzke s pokala konfederacij. Vse to pa daje misliti vodilnim pri Bayernu, ki igralca spremljajo.
15
20.6.2017
Evropske lige
Nemški prvoligaš Kőln bo izgubil svojega najboljšega nogometaša. Napadalec Anthony Modeste je tik pred milijonskim prestopom v bogato kitajsko ligo.
4
19.6.2017
Evropske lige
V taboru Bayerna iz Munchna so se na uradni spletni strani odzvali na nedavne govorice, da naj bi bi bavarski velikan pripravljal megalomansko ponudbo za portugalskega superzvezdnika Cristiana Ronalda.
0
17.6.2017
Evropske lige
Zaželeni vezist Paris Saint-Germaina Marco Verratti je na počitnicah. A ker si je za oddih izbral Ibizo, je seveda na dosegu roke španskim medijem, ki ga povezujejo z Barcelono.
14
Stran
od 374