OSTALE NOVICE
Stran
od 382
20.8.2017
Evropske lige
V drugem krogu nemškega pokala se bosta pomerila aktualni nemški prvak Bayern in aktualni viceprvak RB Leipzig. Dortmund čaka gostovanje v Magdeburgu.
1
Evropske lige
Nedelja je bila na nemških prvoligaških zelenicah dokaj pusta. V Freiburgu gledalci niso videli zadetkov, v Monchengladbachu pa je domača ekipa z minimalno razliko premagala Koln.
45
Evropske lige
Direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke je ostro napadel vodstvo katalonskega velikana, ki je po njegovem mnenju glavni krivec za razkol s francoskim zvezdnikom Ousmanejem Dembelejem.
88
Evropske lige
Hamburgov Nicolai Muller je zabil gol Augsburgu in ga tudi proslavil. A ko je skočil v zrak in pristal na tleh, je le nemočno padel na tla. Strgal si je kolenske vezi.
8
19.8.2017
Evropske lige
Športni direktor Dortmunda Michael Zorc pravi, da imajo v klubu postavljeno ceno za Ousmaneja Dembeleja, pod katero slednji ne more oditi v Barcelono.
25
Evropske lige
Razvpiti in zadnje čase nekoliko "pasivni" Football Leaks je preko časnika Der Spiegel razkril vse podrobnosti pogodbe med Jamesom Rodriguezom in Bayernom iz Munchna.
12
Evropske lige
Novi športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić je že uvedel prvo spremembo. Trenerja Carla Ancelottija je prepričal v to, da v času treningov ne bo več kadil.
2
Evropske lige
Na srečanju med Bayernom in Bayerjem iz Leverkusna je prvič v zgodovini nemškega prvenstva sodnik pokazal na belo točko po svetu s t.i. video sodniki (VAR). Več v videu.
2
18.8.2017
Evropske lige
S petkovo tekmo Bayern - Bayer se začenja 55. sezona nemške Bundeslige. Dominacijo Bayerna bosta skušala ogrožati Borussia Dortmund in Leipzig, v ozadju pa se kuhajo tudi številne druge zgodbe.
28
Evropske lige
Oliver Burke se spogleduje z odhodom v angleško Premier League, kar bo vodstvo Leipziga prisililo v iskanje zamenjave zanj. Kandidat za prestop v Leipzig pa je postal Kevin Kampl.
4
Stran
od 382