Uredništvo    24. december 2016
Nesrečen zakljućek leta za mladega branilca Athletica

Branilcu Athletica odkrili tumor

Vodstvo Athletica iz Bilbaa je tik pred božičnimi prazniki sklicalo tiskovno konferenco in obvestilo javnost, da ima mladi branilec Yeray tumor na modih in da ga čaka operacija.
SORODNE NOVICE
Benzema najboljša "devetka" na...
24.3.2017 | Evropske lige
Ronaldo odloča o novem "galakt...
23.3.2017 | Evropske lige
Torres naj bi podaljšal
23.3.2017 | Evropske lige
Španska dominacija se bo konča...
23.3.2017 | Evropske lige
Denar nam je dala le Barcelona
23.3.2017 | Evropske lige
Sevilla pomembnejša od Monchij...
22.3.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Nadarjeni branilec španskega prvoligaša Athletica Yeray ima v iztekajočih dneh leta veliko resnejše skrbi kot številni njegovi vrstniki. Vodstvo njegovega kluba je danes sklicalo izredno tiskovno konferenci, na kateri sta predsednik kluba Josu Urrutia in klubski zdravnik Joxean Lekue na željo igralca obvestila javnost, da so 21-letniku našli tumor na modih in da ga v prihodnjem tednu čaka operacija.

"Yeray ima tumor na modih in bo prihodnji teden operiran. Želel je, da midva novico sporočiva javnosti, medtem ko bo on ta čas preživel z družino. Videl sem se z njim in bil je miren ter sproščen. Povedal sem mu, da v tej bitki ni sam in da mu bomo pomagali prestati ta čas. Čutil je nelagodje, zato smo opravili ultrazvok. Danes smo opravili nadaljnje teste, ki so potrdili, da ima v desnem jajčniku tumor, ki bi ga bilo treba odstraniti," je povedal Urrutia.

V Athleticu vzgojeni branilec je v letošnji sezoni v španskem prvenstvu zbral 10 nastopov.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE