OSTALE NOVICE
Stran
od 151
27.7.2017
Evropske lige
Leonarda Bonuccija ni bilo smiselno zaustavljati na njegovi poti v AC Milan, poudarja direktor italijanskega prvaka Juventusa Beppe Marotta.
5
24.7.2017
Evropske lige
Fiorentina je zaenkrat, po številnih odhodih najboljših, precej opustošena. Še najbolj pa jo je prizadelo danes, saj je skozi izhodna vrata kluba dokončno stopil domači biser Federico Bernardeschi.
9
22.7.2017
Evropske lige
Torinski Juventus pospešeno išče menjavo za Leonarda Bonuccija, na vrhu seznama želja pa naj bi bilo zapisano ime mladega branilca Atletica iz Madrida Joseja Gimeneza.
3
21.7.2017
Evropske lige
Biser Fiorentine Federico Bernardeschi odhaja. To je zdaj že jasno. Odlični nogometaš je samo še za uradno potrditev sklenjenega posla oddaljen od Juventusa.
31
20.7.2017
Evropske lige
Juventus in AC Milan sta po Leonardu Bonucciju sklenila še en posel, tokrat v obratni smeri. V Torino se iz Milana seli bočni branilec Mattia De Sciglio, za katerega bo Juventus plačal 12 milijonov evrov.
11
19.7.2017
Evropske lige
Legendarni napadalec Juventusa Alessandro Del Piero je spregovoril o odhodu Leonarda Bonuccija in napovedal "bombastičen" nakup igralca, čigar imena se doslej še ni omenjalo.
11
Evropske lige
Torinski Juventus je v skopem sporočilu naznanil, da je prestop češkega napadalca Patrika Schicka iz Sampdorie padel v vodo. Prestop je storniran zaradi domnevnih težav na zdravniškem pregledu.
7
18.7.2017
Evropske lige
Juventus je pripeljal rezervnega vratarja. Gigiju Buffonu bo družbo in tudi konkurenco delal poljski vratar Wojciech Szczesny, ki prihaja iz Arsenala.
22
Evropske lige
Italijanski prvak Juventus naj bi po poročanju italijanskih medijev že danes uradno naznanil dva nova igralca. K stari dami se selita branilec Mattia de Sciglio in vratar Wojciech Szczescny.
27
17.7.2017
Evropske lige
Patrik Schick je ponavljal zdravniški pregled pri Juventusu, kar jezi lastnika Sampdorie Massima Ferrera. Igralca bi vzel nazaj in ga prodal nekomu drugemu.
1
Stran
od 151