OSTALE NOVICE
Stran
od 144
27.5.2017
Evropske lige
Angleški prvak Chelsea bo poleti napel vse moči, da bi Juventusu speljal sijajnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je bil v preteklosti že večkrat tarča bogatih angleških klubov.
0
26.5.2017
Evropske lige
Športni direktor Juventusa Beppe Marotta je prepričan, da bi stara dama na Paulu Pogbaju izgubila 50 milijonov evrov, če bi imela njegova pogodba odkupno klavzulo.
1
Evropske lige
Pred tekmo sezone, na kateri bo lovil prvo evropsko trofejo, je trener Juventusa Massimiliano Allegri zatrdil, da so njegovi načrti vezani na italijanskega prvaka. Trenutna pogodba se mu izteče prihodnje leto.
4
25.5.2017
Evropske lige
Hrvaški reprezentančni napadalec Mario Mandžukić je zaobšel bogatejšo ponudbo Bešiktaša in podaljšal pogodbo z italijanskim prvakom Juventusom, pri katerem bo ostal še tri leta.
6
22.5.2017
Evropske lige
Iz tabora Juventusa so sporočili, da je Kolumbijec Juan Cuadrado zaradi izpolnitvi določil v pogodbi postal polnopravni član moštva. Zanj bodo plačali 20 milijonov evrov.
0
Evropske lige
Športni direktor italijanskega prvaka Juventusa Beppe Marotta je potrdil poročanje medijev, da se stara dama zanima za nakup napadalca Lazia Baldeja Keitaja.
7
19.5.2017
Evropske lige
Na odprtju stadiona Khalifa International je sodeloval tudi dolgoletni vezist Barcelone Xavi Hernandez, ki je priznal, da bodo njegovi Katalonci letos težko prvaki.
21
18.5.2017
Evropske lige
Trener Juventusa Massimiliano Allegri je bil izjemno zadovoljen s prvim polčasom pokalnega finala in seveda zmago nad Laziem (2:0), potem ko so belo-črni le nekaj dni prej v Rimu klonili proti Romi.
1
Evropske lige
Juventus je v Rimu osvojil prvi del morebitne trojne krone in to so nogometaši znali proslaviti z vzkliki "Gremo v Cardiff!". S soigralci je v slačilnici skakal tudi poškodovani Marko Pjaca.
1
17.5.2017
Evropske lige
Hrvaški reprezentančni napadalec Mario Mandžukić bo kot vse kaže ostal pri Juventusu. Tuttosport poroča, da bo v podpis dobil novo pogodbo.
5
Stran
od 144