Uredništvo    21. avgust 2016
1. SNL, 6. krog

Krčani premagali Celjane

Nogometaši Krškega so v šestem krogu 1. SNL pripravili prijetno presenečenje za več kot tisoč svojih navijačev, saj so uspeli premagati Celjane.
SORODNE NOVICE
Pušnik začel z remijem, Balaji...
24.6.2017 | Evropske lige
Rahmanović odšel v Sarajevo
20.6.2017 | Slovenski nogomet
Celjani izgubili z Rubinom
20.6.2017 | Slovenski nogomet
Podlogar se seli v Grčijo
20.6.2017 | Slovenski nogomet
"Bivših" kar 12 Celjanov
16.6.2017 | Slovenski nogomet
Jovičevič zapustil Celje
15.6.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 1300, Sodnik: Dragoslav Perić
1 : 0
Krško: Marko Zalokar, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Dejan Urbanč, Luka Pavič, Miha Drnovšek, Žiga Jurečič, Martin Kramarič (od 88. Jure Špiler), Tim Čeh, Filip Dangubić (od 89. Nermin Haljeta).
Trener: Stipe Balajić
Celje: Matic Kotnik, Janez Pišek, Damir Hadžič (od 71. Tadej Vidmajer), Elvedin Džinić, Žiga Kous, Jure Travner, Jon Šporn (od 46. Matic Marcius), Anej Lovrečič, Marin Glavaš (od 79. Mitja Križan), Lovre Čirjak, Irfan Hadžić.
Trener: Tomaž Petrovič
Celjani zadnje tekme padajo v formi, kar so dokazali tudi danes v Krškem, kjer so morali v šestem krogu 1. SNL priznati premoč domači ekipi. Uvod tekme na stadionu Matije Gubca sicer ni postregel z odprto igro in priložnostmi. Bolj so bili aktivni gostje, vendar brez konkretnih posledic za domače moštvo. Krčani so na odmor odšli s prednostjo, mladi napadalec Martin Kramarič, ki je na začetku sezone najboljši nogometaš Krškega, je bil tisti, ki je ekipi trenerja Tomaža Petroviča pomagal popeljati v vodstvo. Po njegovem strelu je Kotnik žogo odbil, a le do Filipa Dangubića, ki je žogo potisnil v mrežo. 

Celjani v drugem polčasu niso pokazali prave volje in znanja, da bi lahko obrnili potek srečanja. Krčani z držanjem minimalnega vodstva niso imeli večjih težav. Pri domačih je bil najbolj nevaren Kramarič, ki je v 80. minuti dodobra ogrel Kotnika. Le dve minuti za njim je bil nevaren še Dangubić, toda ostalo je pri izidu 1:0 in minimalni zmago Krškega. Drugo v tej sezoni.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE