Uredništvo    21. avgust 2016
1. SNL, 6. krog

Krčani premagali Celjane

Nogometaši Krškega so v šestem krogu 1. SNL pripravili prijetno presenečenje za več kot tisoč svojih navijačev, saj so uspeli premagati Celjane.
SORODNE NOVICE
Se v Celju kuha kaos?
23.5.2017 | Slovenski nogomet
Lupeta pokvaril načrte knapom
21.5.2017 | Slovenski nogomet
Krčani se bodo reševali v Mari...
21.5.2017 | Evropske lige
Cvijanović se vrača na radar z...
19.5.2017 | Slovenski nogomet
Nova prijateljska, nov poraz
17.5.2017 | Slovenski nogomet
Krško spet pred Aluminijem
16.5.2017 | Evropske lige
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 1300, Sodnik: Dragoslav Perić
1 : 0
Krško: Marko Zalokar, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Dejan Urbanč, Luka Pavič, Miha Drnovšek, Žiga Jurečič, Martin Kramarič (od 88. Jure Špiler), Tim Čeh, Filip Dangubić (od 89. Nermin Haljeta).
Trener: Rok Zorko
Celje: Matic Kotnik, Janez Pišek, Damir Hadžič (od 71. Tadej Vidmajer), Elvedin Džinić, Žiga Kous, Jure Travner, Jon Šporn (od 46. Matic Marcius), Anej Lovrečič, Marin Glavaš (od 79. Mitja Križan), Lovre Čirjak, Irfan Hadžić.
Trener: Igor Jovičević
Celjani zadnje tekme padajo v formi, kar so dokazali tudi danes v Krškem, kjer so morali v šestem krogu 1. SNL priznati premoč domači ekipi. Uvod tekme na stadionu Matije Gubca sicer ni postregel z odprto igro in priložnostmi. Bolj so bili aktivni gostje, vendar brez konkretnih posledic za domače moštvo. Krčani so na odmor odšli s prednostjo, mladi napadalec Martin Kramarič, ki je na začetku sezone najboljši nogometaš Krškega, je bil tisti, ki je ekipi trenerja Tomaža Petroviča pomagal popeljati v vodstvo. Po njegovem strelu je Kotnik žogo odbil, a le do Filipa Dangubića, ki je žogo potisnil v mrežo. 

Celjani v drugem polčasu niso pokazali prave volje in znanja, da bi lahko obrnili potek srečanja. Krčani z držanjem minimalnega vodstva niso imeli večjih težav. Pri domačih je bil najbolj nevaren Kramarič, ki je v 80. minuti dodobra ogrel Kotnika. Le dve minuti za njim je bil nevaren še Dangubić, toda ostalo je pri izidu 1:0 in minimalni zmago Krškega. Drugo v tej sezoni.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE