Uredništvo    6. november 2016
1. SNL, 16. krog

Krško zapravilo zmago

Nogometaši Krškega so dve minuti pred koncem srečanja proti Radomljam prejeli zadetek in se morali na koncu zadovoljiti s točko. Radomlje po slabi polovici sezone še brez zmage.
SORODNE NOVICE
Pet največjih razočaranj sezon...
30.5.2017 | Slovenski nogomet
Najboljših enajst sezone
30.5.2017 | Slovenski nogomet
Popolna tekma edina pot do zma...
29.5.2017 | Slovenski nogomet
V pokalu lahko rešimo sezono
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Maribor ni vajen biti brez nas...
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Investitorji in "investitorji"
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 750, Sodnik: Damir Skomina
Krško: Marko Zalokar, Robert Pušaver, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Marko Dušak (od 7. Jure Špiler), Arafat Mensah Ibrahim, Žiga Jurečič, Filip Dangubić, Martin Kramarič, Nermin Haljeta (od 72. Miljan Škrbić).
Trener: Rok Zorko
Radomlje: Aljaž Ivačič, Rok Jazbec, Žan Kumer, Tin Karamatić, Filip Janković, Igor Barukčič, Marko Kovjenič (od 77. Josip Balić), Luka Gajić (od 66. Gal Primc), Dušan Stoiljković, Luka Cerar (od 60. Marko Nunič), Kristijan Šipek.
Trener: Adnan Zildžović
(foto: uradna spletna stran kluba)
Obračun ekip z dna lestvice je zaznamovalo izjemno težavno igrišče, ki je bilo zaradi nenehnega dežja povsem razmočeno in je zato zagotavljalo komaj še regularne pogoje za igro. V takšnem "vaterpolu" sta se oba tekmeca razšla z delitvijo točk, pri čemer so bili veliko bližje zmagi gostitelji, ki so šele dve minuti pred koncem srečanja prejeli izenačujoči zadetek.

V prvem polčasu so Radomlje, ki so precej premešale začetno enajsterico, zapretile preko Srba Filipa Jankovića, ki je meril mimo vrat. V nadaljevanju polčasa se je velika priložnost ponudila prvemu strelcu Krškega Filipu Dangubiću, v 39. minuti pa je Hrvat zatajil še ob nesebični podaji mladega Martina Kramariča. Tri minute kasneje se je priložnost ponudila tudi gostom,a je mladi napadalec Luka Gajić neoviran meril mimo vrat.

Krško je povedlo v 59. minuti, ko je Kramarič s podajo našel Nermina Haljeto, slednji pa je z natančnim strelom po tleh premagal Aljaža Ivačiča. V 78. minuti je imel Janković lepo priložnost za izenačenje, deset minut kasneje pa je rezervist gostov Gal Primc izkoristil nepazljivost domače obrambe in Radomljam priigral peto točko v letošnji sezoni.


Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE