Uredništvo    22. oktober 2016
1. SNL, 14. krog

Remi na Gubcu

Aluminij je v Krškem povedel, nato ostal brez kar dveh pordečelih igralcev, toda v izdihljajih sodnikovega podaljška tekme izvlekel ugoden remi.
SORODNE NOVICE
Domžalska kriza je vse globlja
24.9.2017 | Slovenski nogomet
Mura z novo visoko zmago na vr...
24.9.2017 | Slovenski nogomet
Video: Ko ne gre niti v štirih...
24.9.2017 | Slovenski nogomet
Celjani odbili vse napade zmaj...
23.9.2017 | Slovenski nogomet
Olimpija in Maribor spet izena...
23.9.2017 | Slovenski nogomet
Gorica nazaj v ritmu zmag
23.9.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 500, Sodnik: Darjan Kovačič
Krško: Marko Zalokar, Robert Pušaver, Marko Krajcer, Damjan Vuklišević, Marko Dušak (od 86. Nermin Haljeta), Arafat Mensah Ibrahim, Damir Sadiković, Žiga Jurečič (od 65. Jure Špiler), Filip Dangubić, Martin Kramarič, Tim Čeh (od 67. Rok Baskera).
Trener: Stipe Balajić
Aluminij: Luka Janžekovič, Nemanja Jakšić, Lovro Cvek, Vedran Turkalj, Josip Zeba, Dejan Krljanovič, Milan Kocić, Žiga Škoflek (od 83. Toni Petrović), Alexander Srdić (od 63. Mihael Rebernik), Matic Vrbanec, Francesco Tahiraj.
Trener: Slobodan Grubor
(foto: SPS)
V Krškem je danes gostoval Aluminij in domov odnesel soliden rezultat. Gostje iz Kidričevega so na Gubcu prvi zapretili. Krčani so odgovorili preko Damjana Vukliševiča, ki je z glavo stresel prečko. V 13. minuti je bil sam pred golom Aluminija Martin Kramarič, a ni uspel zadeti. Kazen je prišla v 18. minuti, ko je Nemanja Jakšić prišel do odbite žoge po prostem strelu in premagal Zalokarja. Sadiković je nato zapravil obetaven položaj, streljal je čez gol. Malce pred koncem prvega dela igre je priložnost za gol zapravil še Filip Dangubić. Francesco Tahiraj je bil na drugi strani prav tako neuspešen.

Krčani so izenačili v 54. minuti. Dangubić je našel Mensaha, ki je zadel za 1:1. Gostje so padli v podrejeni položaj, v 68. minuti pa po izključitvi Krljanovića ostali še z igralcem manj. Gostje so kljub temu dvakrat nevarno zapretili, v 81. minuti pa izgubili še enega igralca, ko je bil izključen Tahiraj. V sodnikovem podaljšku sta nato padla dva gola. Najprej je za Krško zadel Dangubić, toda Aluminij se je izvlekel po zaslugi Zebe. 

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE