Uredništvo    8. april 2017
1. SNL, 28. krog

Velenjsko slavje v Krškem

Krško je klonilo. Vodstvo Gatarića je še pred koncem prvega polčasa Rudar uspel izničiti in povesti, dva gola pa sta na koncu zadostovala za zmago.
SORODNE NOVICE
Brez minute za Olimpijo, zdaj ...
24.5.2017 | Slovenski nogomet
Vršič je igralec sezone v 1. S...
23.5.2017 | Slovenski nogomet
Se v Celju kuha kaos?
23.5.2017 | Slovenski nogomet
Zahović podaljšal z Mariborom
23.5.2017 | Slovenski nogomet
Defendija (najverjetneje) ne b...
23.5.2017 | Slovenski nogomet
In na koga stavite vi?
23.5.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 600, Sodnik: Slavko Vinčič
1 : 2
 
 
 
 
1 : 0
 
 
1 : 1
 
1 : 2
 
 
Krško: Marko Zalokar, Marko Dušak (od 70. Klemen Šturm), Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Arafat Mensah Ibrahim, Damir Sadiković, Tonči Mujan, Nikola Gatarić, Svetlan Kosić (od 66. Nermin Haljeta), Filip Dangubić, Martin Kramarič (od 79. Roko Nakić).
Trener: Rok Zorko
Rudar: Matej Radan, David Kašnik, Mateo Mužek, Jean Claude Billong, Marko Iharoš, Damjan Trifkovič, Klemen Bolha, Leon Črnčič (od 68. Anže Pišek), Stjepan Babić, Dominik Glavina (od 92. Damir Grgić), John Mary.
Trener: Vanja Radinović
Odkar so Krčani menjali trenerja, še niso bili poraženi, danes pač. Usodni so bili Velenjčani. Tekmo so domači nogometaši sicer začeli bolje od nasprotnika in bili za to po 20 minutah igre tudi nagrajeni, ko je za 1:0 zadel Gatarić. Goste pa je prejeti zadetek predramil, saj so po njem zaigrali bolje in začeli iskati izenačenje. Našli so ga relativno kmalu. Mensah je najprej zapretil v 32. minuti, toda to je bila zgolj napoved udarca, ki so ga nato prejeli Krčani. Trifković je v 37. minuti zaposlil Maryja, ki je poravnal izid. Le nekaj minut zatem je semafor že kazal izid 1:2, znova je podal Trifković, zadel pa je osamljenui Bolha. Lahko bi bilo tudi 1:3, če bi Mary zadel iz obetavne priložnosti. 

Domača ekipa je imela pred seboj še 45 minut časa za preobrat, ki pa ji ni uspel. V 58. minuti sta bili vlogi obrnjeni, podajal je Mary, zastreljal pa je Trifković. Potem so na sceno stopili v domači ekipi, poizkusili priti do izdelanih položajev za strele, vendar so bili vsi napori zaman. Ostalo je pri minimalni prednosti in naposled zmagi domačih. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE