Uredništvo    1. julij 2017
Črnogorskemu reprezentantu je uspel sanjski prestop

Marušić prvi Črnogorec v Laziu

Rimski Lazio je sklenil petletno pogodbo s črnogorskim bočnim igralcem Adamom Marušićem, ki se je nogometno uveljavil v Belgiji. Odškodnina znaša 6.5 milijona evrov.
SORODNE NOVICE
Če bo Dybala želel oditi, bo o...
21.9.2017 | Evropske lige
Morattija povratek v Inter ne ...
21.9.2017 | Evropske lige
Mertens lobal s težkega položa...
21.9.2017 | Evropske lige
Video: Tako ga je zabil Jojo
21.9.2017 | Evropske lige
Sijajen večer Josipa Ilićića
20.9.2017 | Evropske lige
Milan bo težko prvak
19.9.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Italijanski Lazio je svoje upe stavil na 24-letnega črnogorskega desnega bočnega igralca Adama Marušića, ki je sicer na površje splaval pri beograjskem Voždovcu. Pred tremi leti je zapustil Srbijo in se preselil v belgijski Kortrijk, dokončno pa se je uveljavil v minuli sezoni v majici Oostendeja in tudi dočakal svoj sanjski prestop. Kariero bo namreč nadaljeval v italijanski Serie A v majici Lazia, s katerim je podpisal petletno pogodbo.

"Izbral sem Lazio, ker velja za eno najboljših ekip v Italiji. Vsi vedo, kakšna ekipa so. Imajo fantastične navijače, v prihodnji sezoni pa bodo igrali tudi v evropski ligi," je povedal Marušić, ki lahko zaseda vsa igralna mesta na desni strani igrišča.

"Pri Oostendeju sem igral na obeh krilnih položajih, igral pa sem tudi globlje. Vseeno menim, da sem v osnovi desni bočni branilec," je pristavil 15-kratni črnogorski reprezetant.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE