Uredništvo    7. oktober 2017
Derbi z Man. Unitedom bo nekaj posebnega

"Kralj Kenny" bo dobil tribuno

Legendarni napadalec Liverpoola Kenny Dalglish bo pred derbijem z Manchester Unitedom na Anfieldu pospremil odprtje tribune s svojim imenom.
SORODNE NOVICE
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
United izgublja identiteto
19.10.2017 | Evropske lige
Lukaku in Matić tolažila mlade...
19.10.2017 | Evropske lige
Najmlajši storil usodno napako
18.10.2017 | Evropske lige
Video: Nori ples Liverpoola v ...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Naslednja sobota bo nekaj posebnega za Kennyja Dalglisha, njegovo družino in seveda za navijače Liverpoola, ki mitskega škotskega napadalca tudi več kot 25 let po njegovi upokojitvi ne morejo pozabiti.

Dalglish, ki je dolgo časa rdeče vodil tudi kot trener, bo naslednjo soboto pred ligaškim derbijem z Manchester Unitedom deležen velike časti, saj je klub potrdil, da bo eno od tribun uradno poimenoval po 66-letni legendi. Škotu v čast bodo pripravili tudi koreografijo, ki bo zajela polovico Anfielda, dodajajo pri Liverpoolu, kjer na Dalglisha ne bodo pozabili niti v publikaciji, ki jo klubi na Otoku pripravljajo pred vsako tekmo. Odločitev o preimenovanju tribune Centenary je lastnica kluba, skupina FSG, sprejela že maja, uradna slovesnost pa se bo zgodila ob proslavljanju 125. obletnice obstoja rdečih z Merseysida.

Z deli na tribuni so pričeli v začetku tedna, vse zato, da se bo ime "Kralja Kennyja" lahko ponosno svetilo pred derbijem z večnimi tekmeci. Škotski napadalec je na 515 tekmah zabil 172 golov za Liverpool, h kateremu je prestopil iz vrst glasgowskega Celtica leta 1977. Po tem, ko je Liverpool dvakrat vodil kot trener oziroma menedžer, je zdaj častni član upravnega odbora.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE