Uredništvo    19. april 2017
Argentinski vratar o vlogi drugega vratarja

Romero ne obžaluje prestopa v United

Sergio Romero, ki v evropski ligi dobiva prednost pred Davidom De Geo, prestopa k Manchester Unitedu, kjer je sicer večinoma na klopi, ne obžaluje. United je priložnost, ki se ne zavrne, trdi Romero.
SORODNE NOVICE
United krepko čez 600 milijono...
21.9.2017 | Evropske lige
Enega najlepših za vikend zabi...
18.9.2017 | Evropske lige
Igrali smo playstation nogomet
13.9.2017 | Evropske lige
Pogba odsoten več tednov?
13.9.2017 | Evropske lige
United začel z rutinsko zmago
12.9.2017 | Evropske lige
Koleno je že skoraj ozdravljen...
12.9.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Tudi v jutrišnjem povratnem dvoboju evropske lige med Manchester Unitedom in belgijskim Anderlechtom bo v vratih rdečih vragov stal Sergio Romero. Ta v letošnji sezoni v evropski ligi dobiva prednost pred Unitedovo številko 1, Davidom De Geo, navkljub dolgotrajni vlogi drugega vratarja pa svojega prestopa v United Argentinec ne obžaluje.

"Ko dobiš priložnost prestopiti v United - četudi veš, da boš morda drugi vratar - je to priložnost, ki se je ne zavne. Trenerju želim dokazati, da sem pripravljen stopiti v akcijo in pomagati ekipi. Vsak vratar si želi biti prva izbira, a prihod v Manchester je bil zame velik izziv," je na današnji tisokvni konferenci pred jutrišnjo tekmo povedal Romero, ki ga je v United iz Sampdorie leta 2015 pripeljal Louis van Gaal.

Jose Mourinho je tako potrdil, da bo tudi jutri v golu Uniteda Romero, njegovo mesto pa po besedah Portugalca vendarle ni zabetonirano. "Romero bo jutri naš vratar, ne pa tudi nujno za nadaljevanje evropske lige. David ima prednost v Premier League, vendar sam ne maram popolnoma ločiti obeh tekmovanj," je Mourinho namignil morebitno spremembo ob Unitedovem napredovanju v polfinale.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
RyanGiggs#1 20.4.2017, 10:25 Prijavi komentar
Do zdaj v Ligi Europa super brani, dobil je gol ali 2 ampak ni ga golmana na svetu, ki bi obranil 100% vse vsako tekmo. Tako da Romero se je izkazal za dober nakup.
Rosonero11 19.4.2017, 19:02 Prijavi komentar
Mislim, da so mu treningi z De Geo kr dvignili kakovost, sedaj je boljši kot je bil. Če imaš tako konkurenco pred sabo normlano, da se pričakuje dvig forme.
Troll 19.4.2017, 18:21 Prijavi komentar
Men je Romero car :D prou čist skuliran..tud k majo uni akcijo..na cajte mi s svojimi reakcijami deluje tud boljš kokr de gea :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE