Uredništvo    16. maj 2017
V Nici nočejo izgubiti trenerja

Ideja je dobra, ampak nič ne bo

Prihod Luciena Favreja v Borussio iz Dortmunda se zdi dobra ideja, se strinja športni direktor Niceja Julien Fournier, a ne vidi možnosti, da bi se uresničila.
SORODNE NOVICE
Poslavlja se magnet za lovorik...
27.5.2017 | Evropske lige
PSG za dvojno pokalno krono
27.5.2017 | Evropske lige
Jorge Jesus namesto Emeryja?
26.5.2017 | Evropske lige
Aubameyang bi rad proste roke
26.5.2017 | Evropske lige
V Franciji bolje kaže drugolig...
25.5.2017 | Evropske lige
Monaco ujel Tielemansa
25.5.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nemški časnik Bild je včeraj poročal, da naj bi se Lucien Favre, v Nemčiji bivši trener Borussie iz Mönchengladbacha in berlinske Herthe, načeloma dogovoril za enoletno pogodbo z Borussio iz Dortmunda. Pri slednji je, kot smo pred dnevi že poročali, sedanji trener Thomas Tuchel v sporu z vodstvom kluba, zato gre pričakovati, da se bo po koncu letošnje sezone poslovil.

Prav Favre pa naj bi bil želja Dortmunda za njegovega naslednika, vendar pri Nici, kjer Favre letos opravlja odlično delo, o tem ne želijo ničesar slišati. Športni direktor Julien Fournier možnost Favrejevega odhoda namreč zanika. 

"V Dortmundu imajo dobro idejo, kajti Lucien je odličen trener. Morajo pa vedeti, da bi to idejo morali dobiti pred začetkom letošnje sezone, ko je bil še na trgu. Zdaj je naš," pravi Fournier, ki namerava do leta 2019 s pogodbo vezanega Favreja na vse načine zadržati pri tretjem klubu francoske Ligue 1
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE