OSTALE NOVICE
Stran
od 23
22.9.2017
Evropske lige
Največja francoska rivala Marseille in PSG sta si na socialnih omrežjih izmenjala nekaj strupenih puščic, ki so izvirale iz nedavnega škandala med Edinsonom Cavanijem in Neymarjem.
2
30.8.2017
Evropske lige
Olympique iz Marseilla se še ni pobral od katastrofe proti Monacu. Lukenj v obrambi je bilo preveč. Uprava je reagirala in pripeljala branilca Aymena Abdennourja.
1
25.8.2017
Evropske lige
Vratar Marseilla Steve Mandanda se je poigral z domžalskim napadalcem Ivanom Firerjem in tako dokazal, da tudi vratarji lahko preigravajo v slogu največjih mojstrov.
8
24.8.2017
Evropske lige
Prvi polčas na Velodromu je precej obetal, Domžale so se enakovredno kosale z Marseillom, zatresle vratnico, v drugem polčasu pa je individualna kakovost Francozov prevladala. Domžale ponosno končujejo evropsko sezono.
12
23.8.2017
Evropske lige
Zdaj ni več skrivnost: Olympique Marseille, četrtkov nasprotnik Domžal v playoffu Lige Evropa, si želi zagotoviti usluge (ne)zaželenega Chelseajevega napadalca Diega Coste.
3
Evropske lige
Dva slovenska kluba v skupinskem delu evropskih tekmovanj? Zakaj pa ne! Domžalčani so se danes zjutraj podali v Marseille, kjer jih čaka povratna tekma playoffa Lige Europa.
1
18.8.2017
Evropske lige
Trener Marseille Rudi Garcia je po tekmi pohvalil igro Domžal in priznal, da so bili slovenski pokalni zmagovalci predvsem v prvem polčasu boljši od njegovih varovancev.
0
17.8.2017
Evropske lige
Za Domžalami je nov sijajen evropski večer. Simon Rožman je s svojimi varovanci uprizoril še eno odlično predstavo, v kateri so Domžale uspele remizirati in se povsem enakovredno kosati s favoriziranim Marseillom.
42
Evropske lige
Marseille, za številne Francoze največji francoski klub, po dolgoletnih tegobah z lastništvom, dolgovi, neuspehi in omadeževano preteklostjo vstopa v veliko bolj obetavne čase.
9
10.7.2017
Evropske lige
Moussa Dembele, za katerim je odlična sezona v majici škotskega Celtica, je prva želja Marseilla. Francoski napadalec zanima tudi mnoge druge evropske klube.
2
Stran
od 23