Uredništvo    3. maj 2017
Težave izvrstnega branilca Reala iz Madrida

Carvajal upa le še na Cardiff

Prve novice glede poškodbe branilca Reala iz Madrida Daniela Carvajala niso najbolj spodbudne. Španski mediji poročajo, da je z nastopi v domačem prvenstvu že končal.
SORODNE NOVICE
Rekli bi, da stane 250 milijon...
24.10.2017 | Evropske lige
Obrnil hrbet Atleticu, zdaj še...
24.10.2017 | Evropske lige
Barcelona v Murcii za osmino f...
24.10.2017 | Evropske lige
Nikoli več ne bom trener
23.10.2017 | Evropske lige
Miren večer na Bernabeuju
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Guedes razparal mrežo S...
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Real iz Madrida je v blišču včerajšnje zmage proti Atleticu dočakal tudi negativno novico, ki se tiče stanja poškodbe odličnega bočnega branilca Daniela Carvajala,  ki se je v letošnji sezoni dokončno uveljavil kot eden najboljših igralcev na svetu na svojem igralnem položaju. Carvajal je tik pred koncem prvega polčasa staknil poškodbe stegenske mišice, Marca pa poroča, da bo po vsej verjetnosti okreval približno mesec dni, kar pomeni, da je  z nastopi v španskem prvenstvu že končal. Carvajala čaka bitka s časom za nastop v finalu Lige prvakov v Cardiffu, v času njegove odsotnosti pa bo vlogo njegovega namestnika po vsej verjetnosti opravljal Brazilec Danilo.

Carvajal je imel v bližnji preteklosti že hudo izkušnjo s poškodbo v nepravem času, saj se je poškodoval prav na lanskoletni finalni tekmi Lige prvakov in tako izpustil evropsko prvenstvo v Franciji.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE