Uredništvo    7. avgust 2017
Rijeka pred največjima tekmama v zgodovni kluba ostala brez enega najboljših

Kek izgubil enega najboljših

Hrvaška Rijeka je v kočljivem delu sezone izgubila odličnega bočnega branilca Stefana Ristovskega, ki se je za 3 milijone evrov preselil k portugalskemu velikanu Sportingu.
SORODNE NOVICE
Rijeka padla po 43 tekmah
11.8.2017 | Evropske lige
Ni bilo tako, kot so govorili
8.8.2017 | Evropske lige
Keka bolj kot poraz skrbi Župa...
8.8.2017 | Evropske lige
Dinamu prvi večni derbi sezone
7.8.2017 | Evropske lige
S Kekom je nemogoče mogoče
5.8.2017 | Evropske lige
Poljud razprodan v 24 urah
3.8.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Trener Rijeke Matjaž Kek je pred zgodovinskima tekmama playoffa za uvrstitev v Ligo prvakov proti Olympiacosu izgubil enega svojih ključnih mož. Čeprav je še pred tedni zatrjeval drugače, je 25-letni makedonski desni bočni branilec Stefan Ristovski danes dokončno zapustil Kvarner in se napotil v nogometno veliko bolj mondeno Lizbono, kjer bo v prihodnje branil barve Sportinga.

Hrvaški mediji poročajo, da bo Rijeka z njegovo prodajo zaslužila 3 milijone evrov, Ristovski pa je na Portugalskem podpisal pogodbo, ki vsebuje tudi odkupno klavzulo v višini velikanskih 45 milijonov evrov.

"Prihodnje leto bi bil prost igralec, že od zime naprej pa bi se lahko pogovarjal z ostalimi klubi. Bili smo nemočni, saj ne želimo tvegati, da bi na koncu odšel brez odškodnine," je povedal predsednik Rijeke Damir Mišković.

Hrvaški mediji poročajo, da bi Ristovskega, bržčas najboljšega desnega bočnega branilca v hrvaškem prvenstvu, lahko nasledil stari znanec Rijeke Ivan Tomečak, ki je pri Rijeki uspešno nastopal med letoma 2013 in 2015. Tomečak je trenutno član Al Nassra iz Savdske Arabije, s katerim ima veljavno pogodbo še za leto dni.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE