Uredništvo    11. april 2017
Daniele De Rossi noče sprejeti le enoletne pogodbe

De Rossi: Zatika se pri pogodbi

Pogodba, ki jo pri Romi ponujajo Danieleju De Rossiju, veterana ne zadovolji. Ne toliko v finančnem smislu, kot njena dolžina, saj je ponujena le enoletna.
SORODNE NOVICE
Atalanta vzela točko Juvetu
28.4.2017 | Evropske lige
Cuadrado pomotoma razkril dres
28.4.2017 | Evropske lige
Govor za Interjev naslov
28.4.2017 | Evropske lige
Partizani v napad z Moggijem
28.4.2017 | Evropske lige
Pipita je izdajalec brez kultu...
26.4.2017 | Evropske lige
Juve ima kombinacijo za Schick...
26.4.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Sky Italia poroča, da se je zapletlo pri podaljšanju pogodbe med Romo in Danielejem De Rossijem. Nogometaš, ki je bil kar nekaj let najbolje plačan igralec italijanske Serie A, je v podpis dobil enoletno pogodbo, s katero pa ni zadovoljen. Izkušeni vezist, ki vso svojo kariero igra za Romo, je nezadovoljen, ker je pričakoval daljšo pogodbo. 

Jasno je, da De Rossi v bodoče ne bo mogel več igrati za tako visoko plačo kot doslej, kot rečeno ga to niti ne moti toliko, kot ga moti to, da je namesto za dve dobil ponujeno pogodbo za eno leto. Če klub iz Rima svoje ponudbe ne bo popravil, mu grozi, da bo izgubil eno od svojih živih legend. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
tomdro 11.4.2017, 20:48 Prijavi komentar
Aha, zdaj mi je vse jasno. De Rossi "... je v podpis dobil enoletno pogodbo, s katero pa ni zadovoljen", moti ga ".... da je namesto za eno dobil ponujeno pogodbo za dve leti." Tale De Rossi pa res ne vem kaj bi. A je tako Nogomania? "Sky Italia poroča, da se je zapletlo pri podaljšanju pogodbe med Romo in Danielejem De Rossijem. Nogometaš, ki je bil kar nekaj let najbolje plačan igralec italijanske Serie A, je v podpis dobil enoletno pogodbo, s katero pa ni zadovoljen. Izkušeni vezist, ki vso svojo kariero igra za Romo, je nezadovoljen, ker je pričakoval daljšo pogodbo. Jasno je, da De Rossi v bodoče ne bo mogel več igrati za tako visoko plačo kot doslej, kot rečeno ga to niti ne moti toliko, kot ga moti to, da je namesto za eno dobil ponujeno pogodbo za dve leti. Če klub iz Rima svoje ponudbe ne bo popravil, mu grozi, da bo izgubil eno od svojih živih legend."
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE