Uredništvo    12. april 2017
Poljak iz francoske v italijansko prestolnico?

Roma lovi Krychowiaka

Grzegorz Krychowiak, ki se po odhodu iz Sevlle v PSG pri slednjem ni najbolje znašel, bi utegnil poleti znova zamenjati sredino. Za poljskega vezista se je ogrela italijanska Roma.
SORODNE NOVICE
Prvak Kosova debitiral s poraz...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Fifa objavila Garcievo poročil...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Mendes začel z obiski sodišča
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Slavija pripeljala Dannyja in ...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Počutim se kot vodja
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Calhanoglu s Kamplom v Milanu?
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Ob govoricah, ki je športnega direktorja Seville Monchija selijo v večno mesto, italijanski mediji nadaljujejo s poročanjem o morebitnih novih okrepitvah Rome v poletnem prestopnem roku. Naslednje ime, ki se je po poročanju Tuttomercatoweb znašlo na tem seznamu, je Grzegorz Krychowiak.

Poljak, nekdanji član Seville in mož, ki ga je prav Monchi iz francoskega Reimsa pripeljal v Andaluzijo, se po prestopu v PSG v Franciji ni najbolje znašel. Pod vodstvom Unaia Emeryja je nekoliko nepričakovano izpadel iz rotacije francoskega prvaka, pomagale pa mu niso niti težave s poškodbo.

27-letni poljski reprezentant ima pogodbo s PSG-jem vse do poletja 2021, zato bi Parižani zanj verjetno radi iztržili vsaj večino od 33 milijonov evrov, ki so jih plačali Sevilli. Ob nekaterih drugih napovedanih nakupih bi tako Roma svoje moštvo znala okrepiti tudi s Krychowiakom, ki je bil na lanskem evropskem prvenstvu eden izmed najboljših zveznih nogometašev.


Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE