Uredništvo    17. februar 2017
Urugvajski branilec v Anglijo

Caceres v Southampton

Pri enajstouvrščeni ekipi angleške Premier League so po izteku prestopnega roka poskrbeli še za eno okrepitev. Obrambo je okrepil Martin Caceres.
SORODNE NOVICE
Moje srce je na Old Traffordu
27.3.2017 | Evropske lige
Kmalu se bom odločil
27.3.2017 | Evropske lige
Brez skrbi, ni hujšega
27.3.2017 | Evropske lige
Conte hoče Morato, spet!
26.3.2017 | Evropske lige
V Zagrebu zaradi ... vremena
25.3.2017 | Evropske lige
V igro vstopil nepričakovan ka...
24.3.2017 | Evropske lige
29-letni urugvajski branilec, nekdanji član Barcelone in Juventusa, je bil v prvi polovici letošnje sezone brez kluba. To je Svetnikom tudi omogočilo, da so pogodbo z njim podpisali že po izteku prestopnega roka.

Southampton je v zadnjih tednih iskal novega centralnega branilca, potem ko se je še pred poškodbo Virgila Van Dijka od kluba poslovil portugalski branilec Jose Fonte, ki je odšel k West Ham Unitedu. Caceres bo po prepričanju trenerja Puela in strokovnega štaba v ekipo prinesel veliko mero izkušenj.

"Zelo vesel sem, da sem podpisal pogodbo s Southamptonom. Veselim se novega začetka z novimi soigralci. Med vsemi možnostmi, ki sem jih v zadnjem času imel, je ta najboljša," je po podpisu pogodbe povedal nogometaš, ki je v svoji karieri kar 68-krat oblekel majico urugvajske reprezentance, največ lovorik pa osvojil kot član torinskega Juventusa.

Caceres bo na jugu Anglije ostal najmanj do konca te sezone, na hrbtu bo nosil številko 12.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE