Uredništvo    17. februar 2017
Urugvajski branilec v Anglijo

Caceres v Southampton

Pri enajstouvrščeni ekipi angleške Premier League so po izteku prestopnega roka poskrbeli še za eno okrepitev. Obrambo je okrepil Martin Caceres.
SORODNE NOVICE
Vragi bodo izkoristili opcijo
25.9.2017 | Evropske lige
Pričakujem, da bom podaljšal
25.9.2017 | Evropske lige
Morata se je hitro vklopil
25.9.2017 | Evropske lige
RVN je moral oditi zaradi Rona...
25.9.2017 | Evropske lige
Dvoboj lanskih drugoligašev Br...
24.9.2017 | Evropske lige
Video: Prvi Coutinhov že mojst...
24.9.2017 | Evropske lige
29-letni urugvajski branilec, nekdanji član Barcelone in Juventusa, je bil v prvi polovici letošnje sezone brez kluba. To je Svetnikom tudi omogočilo, da so pogodbo z njim podpisali že po izteku prestopnega roka.

Southampton je v zadnjih tednih iskal novega centralnega branilca, potem ko se je še pred poškodbo Virgila Van Dijka od kluba poslovil portugalski branilec Jose Fonte, ki je odšel k West Ham Unitedu. Caceres bo po prepričanju trenerja Puela in strokovnega štaba v ekipo prinesel veliko mero izkušenj.

"Zelo vesel sem, da sem podpisal pogodbo s Southamptonom. Veselim se novega začetka z novimi soigralci. Med vsemi možnostmi, ki sem jih v zadnjem času imel, je ta najboljša," je po podpisu pogodbe povedal nogometaš, ki je v svoji karieri kar 68-krat oblekel majico urugvajske reprezentance, največ lovorik pa osvojil kot član torinskega Juventusa.

Caceres bo na jugu Anglije ostal najmanj do konca te sezone, na hrbtu bo nosil številko 12.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE