Uredništvo    24. marec 2017
UEFA je zvezdniku Tottenhama izrekla visoko kazen

Alli prejel visoko kazen UEFA

Mladi zvezdnik Tottenhama Dele Alli bo zaradi izključitve na tekmi evropske lige proti Gentu odslužil kar tri tekme prepovedi igranja v evropskih pokalih.
SORODNE NOVICE
"Bombi" Eriksna in Alderweirel...
23.7.2017 | Evropske lige
Tako bo Maribor težko prodajal
20.7.2017 | Evropski pokali
Znana oba termina tekem Maribo...
20.7.2017 | Evropski pokali
Video: Vilerjev lob
20.7.2017 | Evropski pokali
Nekateri fantje so še precej z...
19.7.2017 | Evropski pokali
Maribor brez iskre, a naprej
19.7.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Mladi as Tottenhama Dele Alli si je na povratni tekmi šestnajstine finala evropske lige privoščil neumnost, ki bo njega in njegovo ekipo drago stala. Angleški reprezentant je bil po nešportnem prekršku nad nogometašem Genta Brechtom Dejaegerejem izključen, kar je v veliki meri botrovalo k razpletu tekme, na kateri si je Gent presenetljivo izboril uvrstitev v osmino finala.

Disciplinska komisija UEFA je Alliju za izključitev izrekla kar tri tekme prepovedi igranja, kar pomeni, da Tottenham v primeru uvrstitve v Ligo prvakov polovico skupinskega dela tekmovanja ne bo mogel igrati z enim svojih najboljših nogometašev.

Mladenič ima sicer že kar nekaj "preteklosti" z nešportnimi prekrški, saj je moral izpustiti zadnje tri tekme sezone v angleškem prvenstvu, ker je vezista West Bromwicha Claudia Yacoba udaril v trebuh. Tottenham je ravno v tem delu sezone precej popustil in na koncu zapravil priložnost, da sezono konča na drugem mestu.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE