Anže Zajič   1. februar 2011
Ameriški napadalec se je začasno poslovil od Villarreala

Altidore bo zabijal v Turčiji

Ameriški reprezentančni napadalec Jozy Altidore je po skromnem prvem delu sezone v dresu Villarreala odšel v Turčijo, kjer bo kot posojen nosil dres prvaka Bursasporja.
SORODNE NOVICE
Po štirih mesecih mi je bilo v...
25.4.2017 | Evropske lige
Bale spet resno poškodovan
25.4.2017 | Evropske lige
Real s pritožbo nad Ramosovo i...
25.4.2017 | Evropske lige
Löw favorit Reala?
25.4.2017 | Evropske lige
Oblak gosti rumeno podmornico
25.4.2017 | Evropske lige
Na Camp Nou z dresi za en dan
25.4.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jozy Altidore, s katerim so imeli lani na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki nemalo težav tudi branilci Slovenije, bo kariero nadaljeval v Turčiji. Tja ga je namreč posodil njegov španski delodajalec Villarreal, h kateremu je pred časom prišel kot velika naložba za prihodnost, vsaj za sedaj pa Rumena podmornica od robustnega napadalca še ni imela veliko. 21-letnik je tako za Villarreal v tej sezoni na 14 tekmah zabil zgolj 2 gola, zato dejansko ne čudi, da so se Španci odločili, da ga bodo znova poslal na kalitev drugam. Spomnimo, Altidore je kot posojen že igral tudi za Xerez in Hull City.

Bursaspor si je svojega novega napadalca iz Združenih držav Amerike sposodil do konca sezone, pri aktualnemu turškemu prvaku pa bo Altidore v napadu družbo delal Kennyju Millerju, reprezentantu Škotske, ki se je prav tako januarja na jug Evrope preselil iz Rangersov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE