OSTALE NOVICE
Stran
od 553
25.3.2017
Evropske lige
Prestopi iz Reala v Barcelono niso nemogoči, so pa redki. Isco očitno ne bo naslednji, ki bo zagrešil "smrtni greh", kajti namigovanja medijev gladko zanika.
0
Evropske lige
Pri Barceloni so v izjavi za javnost zanikali poročanje katalonske televizije TV3, ki je poročala, da je Ernesto Valverde blizu trenerskemu stolčku na Nou Campu.
0
24.3.2017
Evropske lige
Barcelonski Sport poroča, da se je predsednik Barcelone Josep Bartomeu pred dnevi sestal s trenerjem, čigar ime se doslej ni omenjalo v povezavah s prevzemom moštva - Mauriciom Pochettinom.
8
Evropske lige
Španski mediji napovedujejo, da bosta tako Barcelona kot Real iz Madrida poleti sklenila galaktičen prestop. V večno rivalstvo želita vplesti francosko senzacijo Kyliana Mbappeja in Juventusovega umetnika Paula Dybalo.
22
Evropske lige
Predsednik madridskega Reala Florentino Perez ne more kupiti boljšega napadalca od tega, ki ga že ima v klubu. Karim Benzema je zanj najboljši na svetu.
28
23.3.2017
Evropske lige
Madridski časnik AS poroča, da pri Realu razmišljajo o novi okrepitvi za svoj napad. Od Ronalda pa bo odvisno, če bo novinec klasični napadalec ali krilo.
19
Evropske lige
Izkušeni napadalec Fernando Torres pričakuje podaljšanje pogodbe z madridskim Atleticom. Sprožena je namreč klavzula v njegovi pogodbi.
2
Evropske lige
Legendarni trener Manchester Uniteda Alex Ferguson priznava, da so španski klubi trenutno najboljši v Evropi, a vseeno meni, da se bo španski cikel kmalu končal.
150
Evropske lige
Predsednik brazilskega Chapecoenseja Plinio David de Nes Filho je razkril, da je Barcelona edini evropski klub, ki je po letalski tragediji pomagal s finančno donacijo.
32
22.3.2017
Evropske lige
Predsednik Seville Jose Castro je v luči govoric o odhodu športnega direktorja in "očeta" Sevilline ekipe Monchija dejal, da je prihodnost kluba veliko pomembnejša od vsakega posameznika.
3
Stran
od 553