OSTALE NOVICE
Stran
od 583
22.6.2017
Evropske lige
Nemški Dortmund je vrgel lovke na nadarjenega Južnokorejca Leeja Seung-wooja, ki se od trinajstega leta starosti kali in vzpenja v znameniti Barcelonini La Masii.
0
Evropske lige
Valencia se je odločila, da ne bo odkupila napadalca Barcelone Munirja El Haddadija, ki je vse bližje slovesu od Španije. Zamenjati želi tudi svojo "matično" reprezentanco.
0
Evropske lige
Diego Costa je obvestil Atletico Madrid, da se želi vrniti v klub. Brazilski napadalec je pri Chelseaju odpisan, odkar mu je trener Antonio Conte poslal SMS in ga obvestil, da nanj ne računa v novi sezoni.
0
21.6.2017
Evropske lige
Športni direktor Barcelone Robert Fernandez je napovedal, da bo Barcelona v poletnem prestopnem roku dobila želene okrepitve in predstavila nekaj "velikih imen".
5
Evropske lige
Brazilski mediji poročajo, da je Barcelona že sklenila dogovor z brazilskim reprezentantom Lucasom Limo, ki naj bi januarja po izteku pogodbe s Santosom prispel v Španijo.
12
Evropske lige
Madridski Atletico bo v sezoni 2017/18 razpolagal z letnim proračunom v višini 320 milijonov evrov, kar je daleč največ v zgodovini kluba. V načrtu so tudi povišice za igralce kot je Jan Oblak.
3
20.6.2017
Evropske lige
Nedolgo zatem, ko je špansko tožilstvo začelo pregon proti Cristianu Ronaldu, je utaje davkov v višini 3.3 milijona evrov obtožen tudi nekdanji trener Reala Jose Mourinho.
17
Evropske lige
Nemški časnik Bild poroča, da je Barcelona konkretizirala zanimanja za mladega francoskega bisera Ousmaneja Dembeleja, s katerim se je spogledovala že pred njegovim odhodom v Dortmund.
15
Evropske lige
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez je v radijskem intervjuju napovedal, da se bo v kratkem pogovoril s Cristianom Ronaldom ter da bo sijajni Portugalec še naprej član kraljevega kluba.
4
19.6.2017
Evropske lige
Luka Modrić še ni opravil z negativno publiciteto, ki si jo je nakopal zaradi pričanja v prid Zdravku Mamiću. Znašel se je v preiskavi zaradi suma o krivem pričanju.
4
Stran
od 583