OSTALE NOVICE
Stran
od 593
23.7.2017
Evropske lige
Vodstvo Barcelone je zadolžilo Lionela Messija in Luisa Suareza za pogovor z Neymarjem, ki grozi, da bo razbil Barcelonin smrtonosni trio MSN.
12
Evropske lige
Barcelona je pred 82.000 gledalci v New Jerseyu premagala Juventus (2:1). Oba gola za Katalonce je zabil nemirni brazilski zvezdnik Neymar. Sploh drugi je bil naravnost impresiven.
28
22.7.2017
Evropske lige
Torinski Juventus pospešeno išče menjavo za Leonarda Bonuccija, na vrhu seznama želja pa naj bi bilo zapisano ime mladega branilca Atletica iz Madrida Joseja Gimeneza.
3
Evropske lige
Barcelonski časnik Sport poroča, da bi se megalomanski prestop Neymarja iz Barcelone v PSG lahko uresničil že v uvodnih dneh novega tedna. Trener Ernesto Valverde navzven deluje mirno.
34
Evropske lige
Vodstvo španske Seville je vložilo tožbo zoper svojega nekdanjega člana Vitola, ki je v kontroverznih okoliščinah zapustil klub in se preko Las Palmasa pridružil Atleticu iz Madrida.
4
21.7.2017
Evropske lige
V Španiji so izžrebali tekmovalne pare sezone 2017/18. Branilec naslova Real iz Madrida bo sezono začel v La Coruni, Barcelona bo doma gostila Betis, Jan Oblak pa se bo začetek podal v gosteh k novincu Gironi.
15
Evropske lige
Novopečeni član Reala iz Madrida Dani Ceballos si želi, da bi v majici madridskega velikana nekoč dosegel takšno raven kot sta jo Luka Modrić in Toni Kroos.
4
Evropske lige
Radio Catalunya poroča, da je prestop Neymarja realiziran v 95 odstotkih. Pri Barceloni to zanikajo, vendar so hkrati zaustavili vse ostale aktivnosti in se preusmerili le v reševanje velike krizne situacije.
46
20.7.2017
Evropske lige
Predsednik Barcelone Josep Bartomeu se je v intervjuju za tiskovno agencijo AP odzval na vse glasnejše govorice, da je prestop Neymarja v Paris Saint Germain oddaljen le še nekaj korakov.
16
Evropske lige
Predsednik Barcelone Josep Bartomeu je vse bolj mrkega pogleda. Na tržnici se klub spotika čez vse ovire, iz mladinskega pogona beži talent, v nepravem času pa se je zgodil še pariški protiudar za Neymarja.
40
Stran
od 593