Uredništvo    1. oktober 2017
Prekinitev tekme v Amiensu

Panika in strah v Amiensu

Na srečanju francoske Ligue 1 med Amiensom in Lillom je pod pritiskom gostujočih navijačev popustila varnostna ograja. Francoski mediji poročajo, da so najmanj tri osebe utrpele hude poškodbe.
SORODNE NOVICE
Krhin s Nantesom odličen tretj...
21.10.2017 | Evropske lige
Mbappe pred dvema "Nemcema"
19.10.2017 | Evropske lige
Hazard ali Neymar? Hazard!
19.10.2017 | Evropske lige
Zlata žoga je vredna tri milij...
17.10.2017 | Evropske lige
Depay: Moj cilj je Real Madrid
16.10.2017 | Evropske lige
Benzema, hvala za priporočilo
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Franciji je neljub dogodek iz Amiensa zasenčil nov šov zvezdnikov Paris Saint Germaina, ki so Bordeauxu nasuli kar šest zadetkov. Na večerni tekmi sta se pomerila lokalna rivala Amiens in Lille, zaradi bližine obeh mest, ki ju loči le slabih 100 kilometrov razlike, pa je v goste pripotovalo tudi lepo število gostujočih navijačev.

Ti so v 16. minuti zelo bučno proslavili vodilni zadetek Lilla, ki ga je dosegel Fode Ballo-Toure, v času rajanja pa je popustila varnostna ograja, zaradi česar je veliko število Lillovih navijačev zgrmelo približno meter in pol nižje na igrišče. Sodnik je zaradi nesreče, ki je v preteklosti marsikje že terjala človeška življenja, po posvetu z varnostnimi organi prekinil tekmo, francoski mediji pa poročajo, da je v nesreči 18 ljudi utrpelo telesne poškodbe, od tega trije težje narave. O smrtnih žrtvah francoski mediji k sreči ne poročajo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE