OSTALE NOVICE
Stran
od 153
23.1.2017
Evropske lige
Trener Paris Saint Germaina Unai Emery je potrdil zanimanje Parižanov za nakup 20-letnega bisera lizbonske Benfice Goncala Guedesa.
2
Evropske lige
Trener Lyona Bruno Genesio je izkazal zanimanje za veterana Patriceja Evraja, ki že več tednov nastopa v govoricah, ki ga močno povezujejo s slovesom od torinskega Juventusa.
0
22.1.2017
Evropske lige
Odlični napadalec Lyona Alexnadre Lacazette je v pravem času pokazal pravi obraz in bil z dvema zadetkoma najzaslužnejši za zmago Lyona na derbiju kroga proti Marseillu.
13
Evropske lige
Z včerajšnje prvenstvene tekme med Nantesom in PSG vam ponujamo zanimiv insert. Marco Verratti se je vrgel na tla in z glavo podal vratarju, kar je sodnik kaznoval z rumenim kartonom.
32
Evropske lige
Petkov rasizem na tekmi med Bastio in Nico, tarča katerega je bil Mario Balotelli, je že zaokrožil po spletu. Primitivno obnašanje "navijačev" vam ponujamo v vsej njihovi bedi.
8
21.1.2017
Evropske lige
Napadalec Niceja Mario Balotelli je bil razočaran nad obnašanjem navijačev Bastie, ki so mu na petkovi tekmi francoskega prvenstva namenjali neokusne rasistično obarvane vzklike.
14
20.1.2017
Evropske lige
Več angleških medijev, vključno s Sky Sportsom, poroča, da je Marseille opustil idejo, da bi že ta mesec uspel pripeljati upornika iz West Hama Dimitrija Payeta.
5
Evropske lige
Potem ko ni upravičil visoke odškodnine in pričakovanj, je Memphis Depay danes tudi uradno zapustil Manchester United. Svojo kariero bo nizozemski nogometaš nadaljeval pri francoskem Lyonu.
5
Evropske lige
Pri Benfici so ga klicali mali Messi, poleti pa bi znal postati zvezda prestopnega roka. Manchester United je favorit za podpis Portugalca, ki želi igrati nogomet, kot ga je kot otrok igral na ulicah Lizbone.
4
16.1.2017
Evropske lige
Navijači Marseilla so na tekmi proti Monacu razobesili transparent, s katerim so Didierju Drogbaju jasno in odločno sporočili, da v Marseillu ni zaželen.
41
Stran
od 153