OSTALE NOVICE
Stran
od 171
26.7.2017
Evropske lige
Francoski prvoligaš Rennes, ki nima tradicije megalomanskih nakupov, je za nakup 19-letnega senegalskega upa Ismaile Sarra odštel kar 17 milijonov evrov.
0
Evropske lige
Podpredsednik Monaca Vadim Vasilyev je javno reagiral na zgodbo o dogovoru Reala z Monacom za prestop Kyliana Mbappeja. Dogovora, poudarja, ni. Obstaja pa ideja, da bi Mbappe podaljšal pogodbo.
1
Evropske lige
Katalonski časnik Sport, ki podrobno pokriva dogajanje okrog Neymarjevega nesojenega prestopa, poroča, da hoče Marco Verratti v PSG enako plačo kot Dani Alves.
5
25.7.2017
Evropske lige
Brazilski bočni branilec Dalbert nima dovoljenja Nice za pogovore z drugimi klubi. Če bodo pri Interju to želeli spremeniti, morajo plačati njegovo odkupno klavzulo.
0
24.7.2017
Evropske lige
Nekdanji trener Paris Saint Germaina Laurent Blanc ne verjame v to, da bo italijanski vezist Marco Verratti v bližnji prihodnosti zapustil francoski klub.
10
22.7.2017
Evropske lige
Bajno bogati francoski Paris Saint Germain v senci lova na Brazilca Neymarja v svoje vrste intenzivno vabi tudi zvezdnika Arsenala Alexisa Sancheza. Čilenec pričakuje kar 25 milijonov evrov letne plače!
11
20.7.2017
Evropske lige
Pri Monacu so očitno siti nedovoljenih kontaktov, ki jih zainteresirani klubi vzpostavljajo s Kylianom Mbappejem in njegovimi zastopniki. V klubu na glas razmišljajo o pritožbi na UEFA.
3
Evropske lige
Trener Paris Saint Germaina Unai Emery je posredno potrdil poročanje, da je pariški klub zainteresiran za neverjeten nakup brazilskega superzvezdnika Neymarja. Cilj je v klub pripeljati enega najboljših igralcev na svetu.
8
Evropske lige
Mino Raiola je dosegel še eno veliko zmago. Italijanski vezist Marco Verratti, ki se spogleduje z Barcelono, ga je namreč najel za svojega agenta.
10
19.7.2017
Evropske lige
Začelo se je. Znova. Paris Saint-Germain je udaril z vsemi topovi in se v praktično vse medije prebil z zgodbo, v kateri za Neymarja plačuje njegovo minimalno odkupno klavzulo - 222 milijonov evrov.
31
Stran
od 171