OSTALE NOVICE
Stran
od 157
25.2.2017
Evropske lige
Nekdanji trener Marca Verrattija pri Pescari, češki "enfant terrible" Zdenek Zeman, je mnenja, da bi se italijanski vezist izvrstno vklopil v Barcelono.
9
Evropske lige
Predsednik francoskega Lyona Jean-Michel Aulas je po ne najbolj bleščečih poslovnih izidih najavil, da bo klub poleti vnovčil katerega od najbolj dragocenih členov svoje zasedbe.
2
Evropske lige
Francoski prvoligaš Bastia bo moral zaradi rasističnih žajivk na račun Maria Balotellija na naslednjih treh tekmah zapreti del stadiona, kjer se nahajajo organizirani navijači.
1
Evropske lige
Nice je v drugem polčasu nadoknadil zaostanek proti Montpellierju in se z dvema goloma Mickaela Le Bihana znova zavihtel tik pod vrh prvenstvene lestvice. V nedeljo Le Classique v Marseillu.
0
24.2.2017
Evropske lige
Če ste ga do tega tedna poznali le po imenu, vem nihče ne more zameriti. Parižan v Monacu, francoski fenomen, novi Tieirry Henry, ki je enkrat že zavrnil Real, čeprav tam igra njegov veliki vzornik.
4
Evropske lige
Pred povratno tekmo med Barcelono in Paris Saint-Germainom so o dogodkih s šokantnega prvega obračuna povprašali tudi Zlatana Ibrahimovića.
4
21.2.2017
Evropske lige
Francoska nogometna zveza je podpisala desetletno pogodbo z ameriškim športnim opremljevalcem Nike, ki je vredna rekordnih 500 milijonov evrov.
0
20.2.2017
Evropske lige
V svoji kolumni v časniku The Sun je Thierry Henry zapisal precej pohvalnih besed na račun mladega Kyliana Mbappeja iz Monaca, ki ga v Franciji kličejo "novi Henry".
1
19.2.2017
Evropske lige
Paris Saint Germain na zadnji tekmi kroga v Franciji ni uspel izkoristiti petkovega spodrsljaja Monaca. Že drugič v letošnji sezoni mu je načrte pokvaril Toulouse, ki se je domov vrnil s točko.
7
Evropske lige
Novim lastnikom francoskega prvoligaša Lilla je uspel velik met. Po izteku sezone bo moštvo prevzel sloviti argentinski trener Marcelo Bielsa, ki je s klubom iz severa Francije podpisal dveletno pogodbo.
0
Stran
od 157