OSTALE NOVICE
Stran
od 159
22.3.2017
Evropske lige
Po poročanjih španskih medijev o ustnem dogovoru med madridskim Atleticom in Alexandreom Lacazettom njegov agent zdaj trdi, da dogovora o pogodbi med klubom in igralcem ni.
2
20.3.2017
Evropske lige
Vsa silna pozornost, ki jo je deležen, Kyliana Mbappeja ne gane pretirano. Francoski nogometaš pravi, da ne bere člankov, ki jih o njem objavljajo mediji.
0
19.3.2017
Evropske lige
Najstniški zvezdnik Kylian Mbappe je sloves enega najbolj vročih mladih napadalcev v Evropi utrdil z dvema zadetkoma, ki sta Monacu priigrala tri točke na gostovanju v Caenu.
2
Evropske lige
Problem je, če se jih odvrže, sicer pa so bakle sestavni del nogometne navijaške folklore. Ob svojem slovesu od Bordeauxa je eno včeraj prižgal celo predsednik kluba Jean-Louis Triaud.
2
12.3.2017
Evropske lige
Ni šlo za naključje, videl je, da vratar stoji iz gola, obrnil se je in ustrelil močno ter visoko. Memphis Depay je dosegel izjemen gol s sredine igrišča. Več v videu.
4
Evropske lige
Robert Berić je proti Metzu prekinil dolg strelski post, ki je bil predvsem posledica zahtevne poškodbe. Oglejte si, kako je preigral nasprotnega branilca in se veselil zadetka.
4
Evropske lige
Slovenski reprezentant Robert Berić je v francoskem prvenstvu dosegel prvi zadetek po 25. septembru lani. Njegov St. Etienne je z njegovo pomočjo doma remiziral proti Metzu.
0
Evropske lige
Nekaj manj kot 20 metrov je bil oddaljen od gola. Joao Moutinho je z natančnim strelom zabil izjemen gol za zmago Monaca nad Bordeauxom. Več v videu.
6
11.3.2017
Evropske lige
Francosko navduševanje nad izpadom Paris Saint-Germaina iz Lige prvakov se je dotaknilo trenerja Toulousa Pascala Dupraza, ki je jasno in glasno okrcal rojake zaradi tovrstnega početja.
6
10.3.2017
Evropske lige
Nekdanji trener in vezist Paris Saint-Germaina Luis Fernandez je bolj kot sodnike za izpad iz Lige prvakov proti Barceloni okrivil porazno predstavo zvezdnikov francoskega kluba.
44
Stran
od 159