OSTALE NOVICE
Stran
od 846
25.2.2017
Evropske lige
Chelsea drži prednost pred zasledovalci na vrhu Premier League tudi po 26. krogu, v katerem je s 3:1 odpravil Swansea City. Everton z 2:0 boljši od Sunderlanda, Crystal Palace porazil Middlesbrough.
20
Evropske lige
Neuradni kandidat za prevzem vodenja Leicester Cityja Roberto Mancini meni, da se bodo v Leicesterju uspehov njegovega rojaka Claudia Ranierja spominjali za vselej.
3
Evropske lige
Cesc Fabregas je izjavil, da ga Realova ponudba za Thibauta Courtoisa ne bi presenetila. Prvo ime na seznamu Belgijčevih zamenjav naj bi bilo tisto slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.
21
Evropske lige
Nekdanji kapetan Manchester Uniteda Roy Keane je po zadnjih zmagah "rdečih vragov" ocenil, da je Jose Mourinho hitro postal tako prevzeten kot v prejšnjih sezonah.
0
Evropske lige
Producenti prihajajočega filma o Jamieju Vardyju so sporočili, da odstavitev Claudia Ranierija z mesta trenerja Leicester Cityja ne bo spremenila njihovih načrtov.
7
Evropske lige
Marcus Rashford je že zasidran v srca navijačev Manchester Uniteda. Ryan Giggs pozdravlja napredek igralca, ki mu je bilo zaradi igralnega položaja po mnenju Valižana težje kot ostalim.
0
Evropske lige
Odstavljeni trener Leicester Cityja Claudio Ranieri se je v čustveno obarvanem pismu poslovil od kluba, v katerem bodo ne glede na dogodke zadnjih dni njegovo ime vselej izrekali z globokim spoštovanjem.
4
Evropske lige
Trener Liverpoola Jürgen Klopp je odhod Claudia Ranierija primerjal s "čudnimi" dogodki zadnjih mesecev, denimo izvolitvijo Donalda Trumpa. Antonio Conte pravi, da bo tvegal.
0
24.2.2017
Evropske lige
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho se je na novinarski konferenci pred finalom ligaškega pokala pojavil z majico, na kateri je imel v čast Claudiu Ranieriju napisani črki CR.
44
Evropske lige
Leicestrov predsednik Vichai Srivaddhanaprabha je jezne navijače kluba pozval, da naj poskusijo spoštovati odločitev, ki jo je vodstvo sprejelo glede trenerja Claudia Ranierija.
5
Stran
od 846