OSTALE NOVICE
Stran
od 915
25.9.2017
Evropske lige
Zvezdniški novinec v napadu Arsenala Alexandre Lacazette je dosegel dva zadetka in topničarje popeljal do zmage proti West Bromwichu. Arsenal se je s tremi točkami povzpel na sedmo mesto.
27
Evropske lige
Manchester United je v nevarnosti, ko gre za Luka Shawa, saj se mu izteka pogodba. V klubu bodo izkoristili opcijo v pogodbi in jo podaljšali za eno leto.
5
Evropske lige
Odlični Belgijec Kevin De Bruyne pričakuje, da bo podaljšal svojo pogodbo z Manchester Cityjem. Ne mudi se mu, zdi pa se mu pomembno vedeti, da mu klub zaupa.
2
Evropske lige
Antonio Conte je tvegal, ko je prečrtal Diega Costo, a je vedel, da se bo potegoval za Alvara Morato. Španski napadalec se je dobro vklopil v ekipo in v Premier League zaenkrat prispeval že šest golov.
7
Evropske lige
Zaupnik Alexa Fergusona Alistair Campbell je v svoji avtobiografiji objavil ozadje odhoda Nizozemca Ruuda van Nistelrooya iz Manchester Uniteda v Real iz Madrida.
0
24.9.2017
Evropske lige
Brazilski zvezdnik Philippe Coutinho je v Leicestru mojstrsko izvedel prosti strel in se po vročem poletju veselil svojega prvega zadetka v novi sezoni.
11
23.9.2017
Evropske lige
Trener Chelseaja Antonio Conte je prepričan, da bo Alvaro Morata dostojen naslednik Diega Costa, Španca pa sicer karakterno vidi povsem druigače kot Brazilca.
1
21.9.2017
Evropske lige
Pogodba in zdravniški pregled sta le še formalnosti, Diego Costa odhaja v Atletico Madrid. Pri Chelseaju so danes končali tedne negotovosti in uradno potrdili, da brazilski napadalec odhaja.
8
Evropske lige
Največji angleški klub Manchester United je v sezoni 2016/17 zaslužil rekordnih 656 milijonov evrov, dobiček po vseh obdavčitvah pa je znašal približno 44 milijonov evrov.
1
Evropske lige
Marca in AS sta že napovedala prestop Diega Costa v madridski Atletico. Brazilec naj bi danes opravil zdravniški pregled, v naslednjih dneh pa bosta prestop potrdila tudi oba kluba.
3
Stran
od 915