OSTALE NOVICE
Stran
od 897
26.7.2017
Evropske lige
Everton navkljub številnim investicijam ni uspel prepričati svojih največjih zvezdnikov. Po Romeluju Lukakuju želi Goodison Park zapustiti še odlični vezist Ross Barkley.
9
Evropske lige
Josepa Guardiole se je v Barceloni oprijela etiketa inovatorja in razvijalca talenta, v zgolj dveh letih vodenja Manchester Cityja pa je na trgu za nove obraze zapravil stratosferskih 450 milijonov evrov.
22
Evropske lige
Jose Mourinho je, podobno kot pred njim Daniel Levy, kritičen do izjemno visokih odškodnin za igralce, ki so v modi predvsem v Premier League. Z denarjem po njegovem mnenju klubi ravnajo nepremišljeno.
25
Evropske lige
Predsednik najbolj varčnega in preudarnega angleškega velikana Tottenhama Daniel Levy meni, da prestopna vročica, ki trenutno vlada na Otoku, na dolgi rok nikakor ne more biti vzdržna.
15
25.7.2017
Evropske lige
Solastnik West Hama David Sullivan pravi, da je Francoz Dimitri Payet navkljub izjemnemu potencialu "pokvarjena roba," kar so na lastni koži spoznali tudi v njegovem klubu.
0
Evropske lige
Vodstvo Chelseaja je sporočilo, da je Brazilec Kenedy zaradi spornih in žaljivih objav na socialnih omrežjih zapustil priprave moštva na Kitajskem in se vrnil v Anglijo.
6
Evropske lige
Angleški Crystal Palace je opravil prvi nakup, odkar je na trenerski stolček sedel Nizozemec Frank de Boer. Iz Ajaxa je za 9 milijonov evrov prišel branilec Jairo Riedewald.
3
Evropske lige
Swansea City se še naprej otepa vztrajnega Evertona, ki je v lovu za Gylfija Sigurdssona prilezel že do 40 milijonov funtov odškodnine. Valižani jih zahtevajo 50 milijonov.
12
Evropske lige
West Ham United je uradno potrdil prihod odličnega mehiškega napadalca Javierja Hernandeza, ki se po treh letih igranja na "celini" vrača v svet angleške Premier League. Odškodnina je znašala 18 milijonov evrov.
6
Evropske lige
Ni odpotoval v Azijo, kar je znak, da Jurgen Klopp v novi sezoni ne bo računal nanj. Srbski nogometaš Lazar Marković je na izhodnih vratih Liverpoola.
0
Stran
od 897