OSTALE NOVICE
Stran
od 649
25.2.2017
Evropske lige
Italijanski mediji poročajo, da bo Japonec Keisuke Honda, ki v letošnji sezoni v moštvu Milana igra zgolj obrobno vlogo, že do konca tedna postal član Seattle Sounders v ligi MLS.
2
Evropske lige
Miho Zajca v vrstah Empolija po Milanu čaka še obisk šampionskega Torina, kjer se je zadnje dni pred Juventusovo tekmo Serie A s Toskanci bolj govorilo o Leonardu Bonucciju.
2
Evropske lige
Obe italijanski orožji v Ligi prvakov bosta svoji ligaški tekmi odigrali nocoj. Napoli bo ob 18. uri igral z Atalanto Jasmina Kurtića, Miha Zajc pa bo s svojim Empolijem gostoval pri prvaku Juventusu.
5
24.2.2017
Evropske lige
Po tem, ko so pri Juventusu arhivirali "primer Bonucci" in se v Torino vrnili z lepo zmago v nad Portom (2:0), je navdušenje nad potezo kluba izrazil njegov nekdanji član Hernanes.
7
20.2.2017
Evropske lige
Dani Alves je v trenutku, ko je Barcelona skrajno ranljiva, "ustrelil" proti Nou Campu in s svojim primerom ponazoril, kako nesposobno naj bi bilo vodstvo kluba.
18
Evropske lige
Po zmagi Juventusa proti Palermu sta se sporekla trener italijanskega prvaka Max Allegri in branilec Leonardo Bonucci, ki pa je bil zdaj kaznovan.
11
Evropske lige
Sramoten poraz proti zadnji Pescari je pomenil konec. Po "intervenciji" navijačev so pri Genoi menjali trenerja. Ivana Jurića menja Andrea Mandorlini.
0
19.2.2017
Evropske lige
Milan je na večernem derbiju kroga v Serie A z 2:1 premagal Fiorentino, vnovič pa se je izkazal Španec Gerard Deulofeu, ki postaja eno prvih imen v vrstah rossonerov. Josip Iličić tokrat v začetni enajsterici.
37
Evropske lige
Andrea Pirlo je močna blagovna znamka, so prepričani pri Juventusu, zato želijo svojega nekdanjega vezista narediti za ambasadorja kluba.
11
Evropske lige
Trener Fiorentine Paolo Sousa se je pred nocojšnjo tekmo proti Milanu dotaknil tudi forme Josipa Ilićića, od katerega pričakuje več, a hkrati dodaja, da še vedno trdno verjame v njegove sposobnosti.
0
Stran
od 649