OSTALE NOVICE
Stran
od 696
25.9.2017
Evropske lige
Nemški branilec Benedikt Howedes še vedno ni in tudi ne bo debitiral za Juventus. Poškodba ga bo izven nogometnih igrišč obdržala še za štiri tedne.
0
Evropske lige
Sampdoria je minuli konec tedna poglobila skepso v Milan, usodo dvoboja pa je močno krojila akcija, v kateri sta osrednji vlogi odigrala bratranca Duvan in Cristian Zapata.
15
Evropske lige
Hellas Verona je pred zamenjavo trenerja. Če bo odletel Fabio Pecchia, potem se bosta za trenersko službo potegovala Edy Reja in Beppe Iachini.
5
Evropske lige
Nekdanji dobitnik prestižne Zlate žoge Pavel Nedved bo osem let po slovesu oživil svojo nogometno kariero. Podpisal je pogodbo z amaterskim češkim klubom po imenu FK Skalna.
2
24.9.2017
Evropske lige
Prenovljeni Milan je s slabo predstavo in povsem zasluženim porazom proti Sampdorii znova odprl kup pomislekov o tem, ali se je v letošnji sezoni sposoben boriti za sam vrh italijanske Serie A.
42
Evropske lige
Nove slabe novice za poljskega napadalca Arkadiusza Milika. Pred enim letom si je hudo poškodoval koleno, zdaj pa je načeto še drugo. Morda bo potrebna operacija.
0
Evropske lige
Trener Torina Siniša Mihajlović je bil ogorčen nad navijači Juventusa, ki so ga med včerajšnjim derbijem verbalno žalili z vzkliki kot so "cigan" in "srbsko govno".
16
Evropske lige
Fantastični Argentinec Paulo Dybala je priznal, da trenutno igra v neverjetni formi, a hkrati poudaril, da ga veliko bolj kot njegovi zadetke zanimajo lovorike z Juventusom.
6
23.9.2017
Evropske lige
Efekt prodaje Paula Pogbaja in izvrstne sezone v ligi prvakov je poskrbel, da je torinski Juventus v sezoni 2016/17 zaslužil neverjetnih in rekordnih 562.7 milijona evrov.
1
22.9.2017
Evropske lige
Pogodba, ki Samirja Handanovića na Inter veže do leta 2019, bo dobila podaljšanje. Izkušeni vratar naj bi zvestobo klubu obljubil do leta 2021.
16
Stran
od 696