OSTALE NOVICE
Stran
od 640
23.1.2017
Evropske lige
Zdaj je dogovor zares uraden. Everton in Milan sta potrdila prestop Španca Gerarda Deulofeuja, ki bo kot posojen član Evertona do izteka sezone igral za Milan.
11
Evropske lige
Trener Torina Siniša Mihajlović je pojasnil, da Argentinec Maxi Lopez trenutno ne igra, ker že več mesecev ne upošteva navodil in zmanjša svojo telesno težo.
1
Evropske lige
Leto 2017 se je za Josipa Iličića začelo slabo. Slovenski reprezentant je v zadnjih tednih izpadel iz prve enajsterice Fiorentine ter padel v manjšo krizo. Njegov zadnji gol datira v mesec november.
1
22.1.2017
Evropske lige
Juventusov sanjski napadalni tandem Paulo Dybala - Gonzalo Higuain je v vsega 17 minutah zabil dva gola in stari dami proti Laziu priigral nove tri točke. Joao Mario v Palermu priigral zmago Interju.
62
21.1.2017
Evropske lige
Kitajski Tianjin po košarici Nikole Kalinića ni obupal. Ambiciozni kitajski klub je novo tarčo identificiral v Kalinićevem rojaku Mariu Mandžukiću iz torinskega Juventusa.
4
Evropske lige
Italijanski Rai Sport poroča, da bi se "idila" med Milanom in čudežnim vratarjem Gianluigijem Donnarummo lahko končala zaradi velikih apetitov njegovega zastopnika Mina Raiole.
16
Evropske lige
Nadarjeni vezist Olimpije Miha Zajc je po poročanju več italijanskih medijev dobil resnega snubca iz Serie A. Za enega najboljših igralcev slovenskega državnega prvenstva se je ogrel Empoli.
14
Evropske lige
Vodstvo Fiorentine je oblikovalo uradno izjavo, v kateri je izrazilo zadovoljstvo nad odločitvijo napadalca Nikole Kalinića, da kariere ne nadaljuje na Kitajskem.
7
Evropske lige
Milan je na socialnih omrežjih že potrdil prihod španskega krilnega napadalca Gerarda Deulofeuja, a objavo nedolgo zatem izbrisal. Pri Evertonu trdijo, da posel še ni končan.
22
20.1.2017
Evropske lige
Hrvaški reprezentančni napadalec Nikola Kalinić je ocenil, da je vrhunski nogomet bolj pomemben kot ekspresno hiter zaslužek. Zavrnil je Kitajce in ostaja v Fiorentini.
12
Stran
od 640