OSTALE NOVICE
Stran
od 654
24.3.2017
Evropske lige
Nocoj se bo Italija v kvalifikacijah za SP 2018 pomerila z Albanijo, tekma pa bo posebna za vratarja Gianluigija Buffona, ki bo tisočič stal na golu.
0
23.3.2017
Evropske lige
Lani upokojeni italijanski napadalec Antonio Di Natale je razkril razlog, zakaj se je kot rojeni Neapeljčan vselej izogibal igranju za klub iz svojega rojstnega mesta.
2
Evropske lige
Govorice, da Chelsea in Real Madrid "skavtirata" Alexa Sandra, Juventus postavljajo pod prisilo. Torinčani naj bi Brazilcu že ponujali novo pogodbo.
5
Evropske lige
Potrjeno je, da italijanska Serie A s sezono 2018/2019 znova dobiva še četrtega predstavnika v elitni Ligi prvakov. Kriva je Portugalska, ki je zabeležila nižji koeficient.
16
22.3.2017
Evropske lige
Iz vrst Milana danes prihaja uradna novica o koncu sezone za Ignazia Abateja. Italijanski branilec si je konec februarja poškodoval oko. Nared bo za prihodnjo sezono.
4
Evropske lige
Tomas Rincon je v januarju postal prvi Venezuelec majici Juventusa, zima pa bi se lahko zanj odvila tudi v drugi smeri. Klicali so drugi klubi, a Juventus so bile moje sanje, pravi Rincon.
3
21.3.2017
Evropske lige
Nad Milanom se zbirajo črni oblaki. Če ta teden ne bo manjkajočih 100 milijonov evrov, kolikor jih morajo za prevzem kluba nakazati Kitajci, bo posel propadel.
11
19.3.2017
Evropske lige
Juan Cuadrado je Juventusu priigral zmago na gostovanju pri Sampdorie in staro damo še bolj približal petemu zaporednemu naslovu italijanskega prvaka. Napoli uspešen v Empoliju, pozna zmaga Fiorentine.
24
Evropske lige
Joe Hart je pokvaril dobro predstavo Torina proti Interju in bil neposredni krivec za oba prejeta gola. Angleški vratar je obakrat izpustil žogo iz rok. Več v videu.
0
17.3.2017
Evropske lige
Medtem ko je Michael Essien podpisal pogodbo v Indiji, je njegova žena Akosua zmagala na dražbi in tako kupila italijanskega tretjeligaša Como.
3
Stran
od 654