OSTALE NOVICE
Stran
od 669
27.5.2017
Evropske lige
Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je sporočil, da se je z Driesom Mertensom dogovoril za podpis nove pogodbe, ki bo imela odkupno klavzulo.
0
Evropske lige
Fiorentina bo po letošnji sezoni ostala brez enega ključnih členov moštva Gonzala Rodrigueza, ki je naznanil, da z vodstvom Viole ne bo podpisal nove pogodbe.
4
Evropske lige
Angleški prvak Chelsea bo poleti napel vse moči, da bi Juventusu speljal sijajnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je bil v preteklosti že večkrat tarča bogatih angleških klubov.
12
Evropske lige
Torinski Juventus bo nocoj v Bologni spustil zastor nad novo triumfalno sezono, na prvi sobotni tekmi pa bo Kurtićeva Atalanta za slovo od sezone gostila Birsin in Cesarjev Chievo iz Verone.
0
26.5.2017
Evropske lige
Športni direktor Juventusa Beppe Marotta je prepričan, da bi stara dama na Paulu Pogbaju izgubila 50 milijonov evrov, če bi imela njegova pogodba odkupno klavzulo.
1
Evropske lige
Gennaro "Rino" Gattuso se vrača na kraj zločina. Legendarni pitbull na sredini Milana bo v naslednjih dveh sezonah trener Milanove mladinske ekipe.
4
Evropske lige
Pred tekmo sezone, na kateri bo lovil prvo evropsko trofejo, je trener Juventusa Massimiliano Allegri zatrdil, da so njegovi načrti vezani na italijanskega prvaka. Trenutna pogodba se mu izteče prihodnje leto.
4
Evropske lige
Legendarni Francesco Totti je pred svojo poslovilno tekmo v majici Rome celotno moštvo povabil na luksuzno večerjo, na njej pa ni bilo trenerja Luciana Spallettija.
2
25.5.2017
Evropske lige
Branilec moskovskega Spartaka Salvatore Bocchetti trdi, da je pričel izpolnjevati obljubo, da bo v primeru Spartakovega slavja v ruskem prvenstvu pešačil vse do rodnega Neaplja.
6
Evropske lige
Hrvaški reprezentančni napadalec Mario Mandžukić je zaobšel bogatejšo ponudbo Bešiktaša in podaljšal pogodbo z italijanskim prvakom Juventusom, pri katerem bo ostal še tri leta.
6
Stran
od 669