OSTALE NOVICE
Stran
od 686
27.7.2017
Evropske lige
Leonarda Bonuccija ni bilo smiselno zaustavljati na njegovi poti v AC Milan, poudarja direktor italijanskega prvaka Juventusa Beppe Marotta.
0
Evropske lige
Nova sezona v italijanski Serie A se začenja 20. avgusta. Razpored je že znan. Juventus v prvem krogu čaka Cagliari, prenovljeni AC Milan pa se bo udaril s Crotonejem.
0
24.7.2017
Evropske lige
Fiorentina je zaenkrat, po številnih odhodih najboljših, precej opustošena. Še najbolj pa jo je prizadelo danes, saj je skozi izhodna vrata kluba dokončno stopil domači biser Federico Bernardeschi.
9
Evropske lige
Italijanski napadalec Antonio Cassano je osem dni po podpisu pogodbe z Verono najavil konec kariere, si nato premislil, danes pa dokončno zatrdi, da se poslavlja. Predsednik Verone je šokiran.
0
23.7.2017
Evropske lige
"Črv", vzklikajo navijači Lazia. Srbski branilec Aleksandar Kolarov se jim je zameril, vrnil se je sicer v Rim, toda na napačno stran mesta. Dosedanji nogometaš Manchester Cityja je namreč podpisal za Romo.
3
22.7.2017
Evropske lige
Prenovljeni AC Milan je na prijateljski tekmi v Shenzhenu še dodatno podkuril naraščajočo evforijo s fantastično zmago proti munchenskemu Bayernu s 4:0.
13
21.7.2017
Evropske lige
Biser Fiorentine Federico Bernardeschi odhaja. To je zdaj že jasno. Odlični nogometaš je samo še za uradno potrditev sklenjenega posla oddaljen od Juventusa.
31
Evropske lige
Trener Leicestra Craig Shakespeare je potrdil, da je angleški klub zavrnil ponudbo italijanske Rome za nakup alžirskega zvezdnika Riyada Mahreza.
0
Evropske lige
Časnik La Repubblica poroča, da bi zvezdnik Chelseaja Diego Costa čas pred selitvijo k madridskemu Atletico lahko preživel v majici Milana.
15
20.7.2017
Evropske lige
Novopečeni branilec Milana Leonardo Bonucci je ob pričetku svoje epizodo v rdeče-črnem dresu naznanil velike apetite in napovedal, da bo Milan odprl novo veliko poglavje svoje zgodovine.
28
Stran
od 686