OSTALE NOVICE
Stran
od 430
28.6.2017
Evropski pokali
Goran Brkić je v eni sezoni, ki jo je preživel v Premijer ligi BiH, spoznal, da je Zrinjski najbolj stabilen klub v državi. Gostovanja v Mostarju so vselej zahtevna.
5
27.6.2017
Evropski pokali
Prvi kosovski nastop v zgodovini kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov se je začel s porazom kosovskega prvaka Trepče na Ferskih otokih, ki pa še pušča odprta vrata za napredovanje v drugi krog.
0
Evropski pokali
Prišel je kot naslednik Milivoja Novakovića in bosansko-hercegovski napadalec Jasmin Mešanović je z dvema goloma na dveh pripravljalnih tekmah hitro opozoril nase.
5
Evropski pokali
Od finala Lige prvakov še ni minil en mesec, trener Juventusa Massimiliano Allegri pa je za Sky Sport Italia spregovoril o drugem polčasu, v katerem je "stara dama" povsem popustila.
12
23.6.2017
Evropski pokali
Potem ko je svoje nasprotovanje morebitni tekmi med tednom podala severnoirska policija, je zdaj jasno, da bosta Linfield in Celtic zaradi varnostno-političnih razlogov igrala v petek.
0
21.6.2017
Evropski pokali
Nasprotnik Maribora v kvalifikacijah za ligo prvakov Zrinjski iz Mostarja je v zadnjih dveh dneh izgubil kar tri igralce. Odhajajo Bogdanović, Petrak in prvi strelec Mešanović.
0
20.6.2017
Evropski pokali
Časnik Bild trdi, da ima oprijemljive informacije iz Nyona, kjer naj bi UEFA Leipzigu vendarle prižgala zeleno luč za nastopanje v novi sezoni lige prvakov.
2
19.6.2017
Evropski pokali
Zrinjski bo zahteven nasprotnik, pravi športni direktor Maribora Zlatko Zahović. Darko Milanič želi na prvi tekmi v gosteh dober izid, na povratni pa računa na novo splošno mobilizacijo ter maksimalno podporo navijačev.
1
Evropski pokali
Kapetan Zrinjskega Pero Stojkić je prepričan, da je Maribor danes slabši kot je bil pred leti, ko sta se kluba v kvalifikacijah za ligo prvakov že srečala. Zadovoljen tudi trener Blaž Slišković.
10
Evropski pokali
Maribor že pozna imena štirih od šestih potencialnih nasprotnikov v drugem krogu kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov. Možna tekmeca sta tudi makedonski prvak Vardar iz Skopja ter prvak BiH Zrinjski.
11
Stran
od 430