OSTALE NOVICE
Stran
od 420
24.4.2017
Evropski pokali
Podmladek avstrijskega Salzburga je v velikem finalu mladinske Lige prvakov z 2:1 premagal še Benfico in osvojil naslov evropskega prvaka.
1
21.4.2017
Evropski pokali
Danes smo dobili oba finalista mladinske Lige prvakov. Od mladinskega El Clasica ni bilo nič, saj je Salzburg izločil Barcelono, Benfica pa madridski Real.
2
Evropski pokali
Končan je žreb polfinalnih parov Lige prvakov. Aktualni evropski prvak se bo pomeril z mestnim tekmecem Atleticom! Drugi polfinalni par tvorita italijanski prvak Juventus in Monaco!
48
20.4.2017
Evropski pokali
Da Juventus letos res lahko osvoji evropski naslov, je prepričan tudi legendarni Alessandro Del Piero, ki je leta 1996 z Juventusom osvojil njegov zadnji naslov.
11
Evropski pokali
Trener Juventusa Massimiliano Allegri je bil navdušen nad obrambno predstavo svojih varovancev, ki so na Nou Campu delovali kot granit. Barcelona v 180 minutah ni uspela premagati Gigija Buffona.
23
Evropski pokali
Viktor Kassai si je s pomočniki po tekmi Real - Bayern privoščil večerjo v znani restavraciji, ki slovi kot "zatočišče" Realovih igralcev in simpatizerjev.
29
Evropski pokali
Thomas Tuchel opozarja, da so bile težave, ker so morali njegovi igralci čakati na avtobusu pred včerajšnjo tekmo z Monacom. To je morda tudi odločilo.
5
Evropski pokali
UEFA utegne kaznovati Francka Riberyja, ki je na Instagramu izlil svojo jezo po izpadu iz Lige prvakov. Zapisal je: "Eno leto trdega dela, hvala sodnik!" Priložil je tudi fotografijo.
22
Evropski pokali
Trener Monaca Leonardo Jardim vztraja, da bo njegovo moštvo tudi v polfinalu Lige prvakov ostalo zvesti svoji napadalno usmerjeni filozofiji.
0
Evropski pokali
Razlog, da je Barcelona v četrtfinalu izpadla iz Lige prvakov, se po mnenju trenerja Luisa Enriqueja skriva v slabi prvi tekmi v Torinu. V sredo zvečer bi bilo po njegovem mnenju najbolj pošteno, da bi Barcelona zmagala.
18
Stran
od 420