OSTALI INTERVJUI
Stran
od 11
27.9.2016
Slovenski nogomet
Domžalski mladinski pogon je na površje izstrelil novega bisera, ki v začetku članske kariere kaže izjemen talent. Jan Repas je komaj začel svojo pot v 1. SNL, pa že vodi na lestvici asistentov prvenstva.
9
12.9.2016
Slovenski nogomet
Ime Dejan Robnik je na nogometni sceni nekoč nekaj pomenilo. Kranjčan je bil svoj čas eden največjih talentov pri nas, a je v Italiji povsem zašel in se nikoli več pobral. Zdaj s Triglavom načrtuje naskok na prvo ligo.
21
5.9.2016
Slovenski nogomet
Željko Filipović je po šestih letih v Mariboru letos obrnil nov list v svoji karieri. V Belgiji spoznava, da nogometni profesionalizem ni le pritisk in nenehno dokazovanje pripadnosti. Zdaj predvsem uživa.
30
17.8.2016
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se s trenerjem vodilne ekipe 1. SNL Luko Elsnerjem, ki je v treh letih delovanja v Domžalah izpilil svojo filozofijo in slog igre, s katerima je na začetku sezone prvi hit prvenstva.
15
30.6.2016
Evropske lige
Tomaž Petrovič je po koncu odlične sezone, izčrpan, a ponosen, šokiran spremljal razpad svoje ekipe. V nekem trenutku je obupal, nato pa v sebi znova našel motiv za novo zgodbo. Krško živi za novo senzacijo.
7
2.6.2016
Slovenski nogomet
Dejan Dončić v Domžalah vodi najboljšo nogometno šolo v državi. Prehod trofejne nogometne mladine v člansko ekipo je kljub temu težak. Pasti, ki igralce ovirajo na poti do profesionalizma, je namreč ogromno.
10
28.4.2016
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se z Rodolfom Vanolijem, ki je pogumno sedel na izpraznjeni trenerski stolček Olimpije in zagrizel v verjetno najtežjih nekaj tednov v novejši zgodovini kluba. Ob vabilu v Olimpijo ni okleval.
31
29.2.2016
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem, ki se je po 50 letih udejstvovanja v ameriškem in zahodnoevropskem nogometu odločil slediti nostalgiji in iz Olimpije ustvariti prvaka.
48
14.12.2015
Slovenski nogomet
Svoj "rokenrol nogomet" Simon Rožman trenutno igra le v teoriji. Po slovesu od Celja pili svojo idejo nogometne igre in organizacije ter čaka na primerno ponudbo. Olimpiji ali Mariboru bi takoj rekel ja.
10
12.11.2015
Slovenski nogomet
Mile Ačimović je te dni oblegan bolj kot večina reprezentantov. Njegovih spominov na Ukrajino si želijo mnogi, tudi Ukrajinci. Ačimović pa igralcem polaga na srce: "Če hočete biti nekdo v tej državi, to pokažite."
10
Stran
od 11