OSTALE KOLUMNE
Stran
od 32
21.9.2017
Slovenski nogomet
Domžalčani so po blestečih evropskih nastopih hitro preklopili na staro mentaliteto iskanja zunanjih sovražnikov, s katero sami sebe demantirajo kot moštvo, ki bi lahko razbilo ali začinilo duopol Maribora in Olimpije.
14
2.9.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Srečko Katanec vztraja pri svojem, zakrčena reprezentanca prav tako. Nogometna zveza Slovenije (NZS) pa že dolgo ni ponudila argumenta, zakaj je Katanec še primeren za selektorja. Katanec to zaupanje izkorišča.
74
30.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Kevin Kampl dokazuje svojo muhavost, saj bo izpustil dve morda ključni reprezentančni tekmi. A ne bo ostal le brez tekem, ostal je tudi brez simpatij slovenske javnosti, ki težko oprošča tovrstna izmikanja.
83
24.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Letošnja sezona se bo zapisala v anale slovenskega nogometa. Maribor je še enkrat več presegel vsa realna pričakovanja. Rasel je iz tekme v tekmo in v celoti povrnil "DNK starega Maribora". Nagrada je sanjska.
24
18.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Brez izgovorov in bunkerja, z natančnim planom in maksimalno mero poguma. Simon Rožman z Domžalami dokazuje, da Maribor ni več osamljen v sposobnosti presenečenja na evropski sceni.
7
17.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Zategnjen pas Maribora je povečal tveganje za neuspeh v evropskih kvalifikacijah, ki pa se je državnim prvakom obrestovalo. Do evropske jeseni so prišli po zaslugi znova odkrite kakovosti znotraj moštva - Marcosa Tavaresa.
20
3.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Čeprav so bili obeti dokaj pesimistični, je Maribor izkoristil ugoden žreb in znova prišel v situacijo, ko bo lahko z evropskimi nagradami učvrstil svojo dominanco v slovenskem prostoru.
35
20.7.2017
Slovenski nogomet
Mariborova preživetvena formula "dolga Evropa in podjetna prodaja igralcev v tujino" v drugem delu vse bolj resno škriplje. Tekmi proti Zrinjskemu sta razkrili, da je talent v mariborskem moštvu precej omejen.
100
10.7.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Po sramotnem izpadu Olimpije iz Evrope Milan Mandarić še naprej ponavlja svoj manifest o predanosti ljubljanskemu klubu. Verodostojnosti mu obljube ne morejo več povrniti.
24
12.6.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Milivoje Novaković je ob slovesu od nogometa požel toliko simpatij, da so te v trenutku razblinile očitke, da je svojo spoštovanja vredno kariero raztegnil čez vse roke trajanja.
4
Stran
od 32