OSTALE KOLUMNE
Stran
od 31
22.5.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: V klavrni sezoni za slovenski klubski in reprezentančni nogomet izstopajo dosežki dveh izstopajočih posameznikov: Jana Oblaka in novega reškega kralja Matjaža Keka.
14
8.5.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor je statistično pometel s konkurenco in zasluženo osvojil 14. naslov, izven tega pa za seboj ni pustil ničesar navdihujočega in le malokrat ponudil podobo, ki bi jo pričakovali od šampiona.
38
Slovenski nogomet
Zlatko Zahović se je že pred časom iz neznanega razloga umaknil v ozadje, pozimi ni kadroval, "pospremil" ni niti osvojenega naslova prvaka. Prvi obraz kluba vse bolj postaja Darko Milanič.
28
13.4.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor ni bil fantastičen, niti dominiral ni v dvoboju z zdesetkano Olimpijo. Milaničeva močna retorika, ki je totalno nasprotje Hadžićeve previdne skromnosti, megli realno sliko.
42
4.4.2017
Slovenski nogomet
Niti dve leti še nista minili, odkar je Milan Mandarić pompozno prevzel Olimpijo in postal njen rešitelj. Gradnja "regionalnega nogometnega velikana" je medtem zastala, splošni kaos pa vse bolj načenja Mandarićev ugled.
7
27.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Nepričakovan poraz v Glasgowu spreminja pozicijo Slovenije v skupini. Ob zdrsu na tretje mesto je Slovenija v eni sami tekmi zapravila veliko jeseni prigaranega. Znova odprte tudi stare težave.
52
13.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Olimpija je v vsega šestnajstih dneh na treh tekmah nanizala tri poraze in še pred koledarskim pričetkom pomladi povsem izpadla iz bitke za naslov državnega prvaka.
23
6.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Po prvih dveh tekmah drugega dela sezone je že jasno, da so se velike spremembe v ekipi Olimpiji vrnile kot bumerang. Novi igralci več kot očitno potrebujejo čas, ki pa ga Olimpija nima.
19
27.2.2017
Slovenski nogomet
Večni derbi je prelomil odmor med obema polčasoma. Olimpija je nanj odšla kot dominantna ekipa prvega dela igre, Maribor pa se je z njega vrnil fokusiran in ni po golu niti za trenutek spustil vajeti iz svojih rok.
0
1.2.2017
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je svojo zgodbo v Ljubljani začel pisati na temeljih domačega moštva in sedmih tujcih. Leto in pol pozneje, po prodajah oziroma odhodih, ima Olimpija sklenjenih precej več pogodb in še enkrat več tujcev.
35
Stran
od 31