OSTALE KOLUMNE
Stran
od 30
29.7.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Domžale so ne glede na končni razplet obračuna z londonskim West Hamom sinoči v Stožicah odigrale tekmo, ki bo z zlatimi črkami vpisana v klubsko zgodovino. West Ham bi si zaslužil še višji poraz.
8
10.7.2016
Mednarodni nogomet
KOMENTAR: Če bo Cristiano Ronaldo nocoj osvojil naslov evropskega prvaka, bo njegova bleščeča in neprekosljiva klubska kariera dobila dodaten argument, zakaj je največji evropski nogometaš vseh časov.
20
29.6.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Kot nekomu, ki je vajen poslušati v naprej spisane alibije, stalno izpostavljanje lastnih šibkosti in zanemarjanje lastnih prednosti, je podvig Islandije na evropskem prvenstvu pravi balzam za dušo.
27
10.6.2016
Mednarodni nogomet
Euro v Franciji bo pokazal, ali prvenstvo s tako velikim številom udeležencev še lahko preživi zasičenje, ki se zdi z nevtralnega zornega kota malodane neizogibno. Za Slovence bo to Euro grenkega priokusa.
9
23.5.2016
Slovenski nogomet
Veliko slavje državnega naslova potrjuje potencial kluba iz prestolnice, ki je v dramatičnem zaključku sezone prebudil pregovorno zaspano Ljubljano. Ta že desetletja ni bila tako "nogometna" kot minuli konec tedna.
29
13.5.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Rezultatski uspehi Olimpije v letošnji sezoni so le del zgodbe ljubljanskega kluba. Drugi del je manj uspešen in manj bleščeč. Olimpija je še vedno brezdomec, ki neuspešno išče primernega direktorja.
16
5.5.2016
Evropske lige
KOMENTAR: Jan Oblak je v torek odigral tekmo, ki smo jo potihoma pričakovali že nekaj časa. München je potrdil, kar smo že vedeli: Oblak v dresu Atletica iz Madrida koraka proti vratarskemu tronu.
1
26.4.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Nedeljski incident v Ljudskem vrtu je na sramotilni steber postavil vodstvo Maribora, ki že od zloglasnega vpada navijačev na trening ni storilo skoraj ničesar, da bi vsaj moralno zaščitilo svoje igralce.
54
21.4.2016
Slovenski nogomet
Milan Mandarić želi zgraditi klub, ki bo "zgled Sloveniji in celotni regiji", pred zadnjimi šestimi tekmami sezone pa njegova Olimpija trenutno nima ne direktorja, ne športnega direktorja in ne trenerja.
11
11.4.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Profesionalizem in vrednote, ki so prinašale uspehe, v Mariboru z zadevo Ibraimi odpovedujejo na samem vrhu. Športni direktor kljub svoji še sveži osemletni pogodbi uživa vse manj kredibilnosti in zaupanja.
75
Stran
od 30