OSTALE KOLUMNE
Stran
od 30
12.10.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Zadnji dve tekmi slovenske reprezentance sta popoln dokaz nepredvidljivosti in občasne nelogičnosti nogometa. Doživeli in videli smo Slovenijo, na katero smo upravičeno lahko ponosni.
7
5.10.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Mar res kdo verjame v to, da je Kevin Kampl pod pretvezo utrujenosti izpustil dve tekmi proti favoritoma skupine, ki bosta narekovali ritem celotnega kvalifikacijskega cikla?
52
23.9.2016
Evropske lige
KOMENTAR: Nogometaši Krškega so že drugo sezono zapovrstjo svojevrstni junaki spodnjega dela prvenstvene lestvice, saj so s srčnostjo in pogumom presegli svoje omejitve in pritegnili lokalno skupnost.
6
6.9.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Slovenska reprezentanca v zadnjem času kaže tretjerazredne igre, goji tretjerazredne ambicije in se posledično tudi zadovoljuje s tretjerazrednimi rezultati proti tretjerazrednim tekmecem.
82
22.8.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: V imaginarni valjar, s katerim je Milanič v retoričnem smislu maja napovedal, da bo Maribor "gazil vse pred seboj", Izolan nikoli ni zares sedel. Zdaj mu grozi, da bo valjar povozil njega.
23
29.7.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Domžale so ne glede na končni razplet obračuna z londonskim West Hamom sinoči v Stožicah odigrale tekmo, ki bo z zlatimi črkami vpisana v klubsko zgodovino. West Ham bi si zaslužil še višji poraz.
8
10.7.2016
Mednarodni nogomet
KOMENTAR: Če bo Cristiano Ronaldo nocoj osvojil naslov evropskega prvaka, bo njegova bleščeča in neprekosljiva klubska kariera dobila dodaten argument, zakaj je največji evropski nogometaš vseh časov.
20
29.6.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Kot nekomu, ki je vajen poslušati v naprej spisane alibije, stalno izpostavljanje lastnih šibkosti in zanemarjanje lastnih prednosti, je podvig Islandije na evropskem prvenstvu pravi balzam za dušo.
27
10.6.2016
Mednarodni nogomet
Euro v Franciji bo pokazal, ali prvenstvo s tako velikim številom udeležencev še lahko preživi zasičenje, ki se zdi z nevtralnega zornega kota malodane neizogibno. Za Slovence bo to Euro grenkega priokusa.
9
23.5.2016
Slovenski nogomet
Veliko slavje državnega naslova potrjuje potencial kluba iz prestolnice, ki je v dramatičnem zaključku sezone prebudil pregovorno zaspano Ljubljano. Ta že desetletja ni bila tako "nogometna" kot minuli konec tedna.
29
Stran
od 30