OSTALE KOLUMNE
Stran
od 30
6.9.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Slovenska reprezentanca v zadnjem času kaže tretjerazredne igre, goji tretjerazredne ambicije in se posledično tudi zadovoljuje s tretjerazrednimi rezultati proti tretjerazrednim tekmecem.
82
22.8.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: V imaginarni valjar, s katerim je Milanič v retoričnem smislu maja napovedal, da bo Maribor "gazil vse pred seboj", Izolan nikoli ni zares sedel. Zdaj mu grozi, da bo valjar povozil njega.
23
29.7.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Domžale so ne glede na končni razplet obračuna z londonskim West Hamom sinoči v Stožicah odigrale tekmo, ki bo z zlatimi črkami vpisana v klubsko zgodovino. West Ham bi si zaslužil še višji poraz.
8
10.7.2016
Mednarodni nogomet
KOMENTAR: Če bo Cristiano Ronaldo nocoj osvojil naslov evropskega prvaka, bo njegova bleščeča in neprekosljiva klubska kariera dobila dodaten argument, zakaj je največji evropski nogometaš vseh časov.
20
29.6.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Kot nekomu, ki je vajen poslušati v naprej spisane alibije, stalno izpostavljanje lastnih šibkosti in zanemarjanje lastnih prednosti, je podvig Islandije na evropskem prvenstvu pravi balzam za dušo.
27
10.6.2016
Mednarodni nogomet
Euro v Franciji bo pokazal, ali prvenstvo s tako velikim številom udeležencev še lahko preživi zasičenje, ki se zdi z nevtralnega zornega kota malodane neizogibno. Za Slovence bo to Euro grenkega priokusa.
9
23.5.2016
Slovenski nogomet
Veliko slavje državnega naslova potrjuje potencial kluba iz prestolnice, ki je v dramatičnem zaključku sezone prebudil pregovorno zaspano Ljubljano. Ta že desetletja ni bila tako "nogometna" kot minuli konec tedna.
29
13.5.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Rezultatski uspehi Olimpije v letošnji sezoni so le del zgodbe ljubljanskega kluba. Drugi del je manj uspešen in manj bleščeč. Olimpija je še vedno brezdomec, ki neuspešno išče primernega direktorja.
16
5.5.2016
Evropske lige
KOMENTAR: Jan Oblak je v torek odigral tekmo, ki smo jo potihoma pričakovali že nekaj časa. München je potrdil, kar smo že vedeli: Oblak v dresu Atletica iz Madrida koraka proti vratarskemu tronu.
1
26.4.2016
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Nedeljski incident v Ljudskem vrtu je na sramotilni steber postavil vodstvo Maribora, ki že od zloglasnega vpada navijačev na trening ni storilo skoraj ničesar, da bi vsaj moralno zaščitilo svoje igralce.
54
Stran
od 30