Uredništvo    29. marec 2017
Poškodba Argentinca

Lamela verjetno končal s sezono

Tottenham, ki se znova bori za visoka mesta v domačem prvenstvu, bo moral preostanek sezone odigrati brez Erika Lamele. Pri londonskem klubu razmišljajo o operaciji njegovega kolka.
SORODNE NOVICE
Kaneova zvestoba ne bo večna
20.9.2017 | Evropske lige
Llorente: Pochettino me je pre...
15.9.2017 | Evropske lige
Kane junak velike zmage Totten...
13.9.2017 | Evropske lige
Sredinec bi ga lahko drago sta...
8.9.2017 | Evropske lige
Janssen odhaja v Fenerbahče
8.9.2017 | Evropske lige
Walkerja je nasledil Aurier
31.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Težka sezona, ki jo letos doživlja argentinski vezist Tottenhama Erik Lamela, se nadaljuje. Vsakodnevni specialistični pregledi po poročanju angleških medijev Lamelo že utrujajo, pri klubu z White Hart Lanea pa razmišljajo o tem, da bi svojega varovanca poslali na operacijo kolka, ki Lamelo muči že dlje časa.

Glede na to, da sta do konca sezone v Premier League manj kot dva meseca in da Spursi tudi brez Lamele konkurirajo za drugo mesto, se zdi takšen scenarij precej verjeten. Njegove težav se sicer vlečejo še iz lanskega leta, ko mu je bilo ob poškodbi dovoljeno obiskati specialiste v Rimu, ki so mu odsvetovalo operacijo, a po povratku v London se nikakor ni uspel pripraviti do te mere, da bi lahko konkuriral za igro ali vsaj oddelal trening brez bolečin.

Negotovost Lamelina povratka je v začetku tega meseca dobro povzel tudi trener Pochettino"Težko rečem, kdaj se bo vrnil. En teden, dva tedna ... morda čez mesec dni ali v naslednji sezoni, kdo ve. Vsak dan ga opazujemo. Včasih začne trening in ga hitro prekine, včasih ostane nekoliko dlje. Situacija se preminja se iz dneva v dan."

Lamela je v lanski sezoni odigral nekaj zelo dobrih tekem in letošnja sezona gotovo pomeni manjši korak nazaj za nogometaša, ki ima pogodbo s Spursi sklenjeno do poletja 2019.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE