Uredništvo    7. april 2017
Casillas bo najverjetneje podaljšal sodelovanje s Portom

Carbonero: Iker želi ostati

Srčna izbranka španskega vratarja Ikerja Casillasa, Sara Carbonero, je najbrž že razkrila, kje bo v jeseni svoje kariere igral član Porta. Očitno ostaja na Portugalskem.
SORODNE NOVICE
Biser Leipziga prva želja Klop...
27.5.2017 | Evropske lige
Chelsea pripravlja nov naskok
27.5.2017 | Evropske lige
Bo Lucescu odletel že po enem ...
27.5.2017 | Mednarodni nogomet
Poslavlja se magnet za lovorik...
27.5.2017 | Evropske lige
PSG za dvojno pokalno krono
27.5.2017 | Evropske lige
Londonski derbi za lovoriko
27.5.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iker Casillas je pri Portu kljub začetnim težavam že med najpriljubljenejšimi člani moštva in španski zvezdnik se bo mogel po napornem slovesu od Real Madrida spet odločiti o naslednjem, morda celo zadnjem, koraku v karieri. Casillasu se pogodba s Portom junija izteče, a dolgoletni španski reprezentant bi lahko po zaslugi posebne klavzule svoje bivanje na Portugalskem podaljšal.

Po govoricah, da ga njegova izbranka Sara Carbonero v slogu Ane Ivanović in Bastiana Schweinsteigerja "seli" na Otok, omenjala sta se (med drugim) tudi londonska Arsenal in West Ham United, se je Carbonerova javno opredelila do nadaljevanja športne poti Casillasa, ki ga je še pred začetkom njune zveze spremljala z roba igrišča kot novinarka.

"Ne vidim ga v Marseillu. Iker želi ostati na Portugalskem in še naprej bo branil za Porto," je za Radioset povedala Sara Carbonero, ki je 35-letnemu vratarju pred tremi leti povila prvorojenca Martina, lani pa še enega sina, Lucasa.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE