Uredništvo    12. april 2017
Po včerajšnjih eksplozijah v Dortmundu

Bartra z zlomom zapestja in šrapneli

Marc Bartra je včerajšnji napad na klubski avtobus prestal z zlomljenim zapestjem in koščki stekla v rokah, ki so mu jih zdraviniki z operacijo zjutraj odstranili.
SORODNE NOVICE
Imamo pozitiven rezultat
27.7.2017 | Evropski pokali
Ganea zadel v slogu Roberta Ca...
27.7.2017 | Evropski pokali
Video: Tavares junak v LV
26.7.2017 | Evropski pokali
Playoff je na dosegu roke
26.7.2017 | Evropski pokali
Tavares poskrbel za zmago Mari...
26.7.2017 | Evropski pokali
Zagotavljam, dogovora ni
26.7.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Marc Bartra je po poročanju uradne klubske strani dortmundske Borussie danes zjutraj prestal operacijo, v kateri so mu zdravniki po včerajšnji eksploziji na klubskem avtobusu odstranili šrapnele oz. koščke stekla iz obeh rok, španski branilec pa je pri napadu utrpel tudi zlom zapestja.

Ob včerašnjem odhodu avtobusa iz hotela so odjeknile tri eksplozije, najbližja pa je poškodovala avtobus, na katerem so popokala okna. Steklo je poškodovalo Marca Bartro, ostali nogometaši pa v napadu niso utrpeli poškodb, a so bili po dogodku razumljivo šokirani.

"Iz hotela smo se ob 19.15 odpravili proti stadionu. Ko so zavili na glavno vesto, se je slišal glasen pok. Sedel sem v zadnjem delu avtobusa, tik zraven Bartre, ki so ga zdelo koški stekla. Vsi smo se sklonili, kdor se je lahko, se je vrgel na tla. Nismo vedeli, ali bo še kakšna eksplozija. Bili smo v šoku, nihče ni več mislil na tekmo," je povedal vratar Roman Burki.

Ob mestu napada so preiskovalci našli tudi pismo, katerega vsebino preverjajo, Suddeutsche Zeitung pa namiguje, da gre za odgovor na nemško vpletenost v napade na t.i. Islamsko državo v Siriji.

Tekma med Borussio in Monacom je bila prestavljena na danes, začela se bo ob 18.45.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE