Uredništvo    1. april 2017
Liverpoolovo zanimanje odmeva po revirjih

Meyer? Nič ne vem ...

Jürgen Klopp bi se lahko v porurske revirje, kjer je dolga leta vodil Borussio Dortmund, vrnil po mladega zvezdnika Maxa Meyerja, člana velikega rivala Borussie, Schalkeja 04.
SORODNE NOVICE
Na ključni derbi (še) brez Pog...
26.4.2017 | Evropske lige
Aretacije 24 ur po napredovanj...
26.4.2017 | Evropske lige
Jopa ustvarjena brez barvanja
26.4.2017 | Evropske lige
Barton suspendiran za 18 mesec...
26.4.2017 | Evropske lige
Xavi je goljuf in moj sovražni...
26.4.2017 | Evropske lige
Alexis bo moral ostati
26.4.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
A zaenkrat pri Schalkeju 04 umirjajo poročila, ki Maxa Meyerja selijo k Liverpoolu. Rdeče vodi nekdanji trener lokalne nasprotnice Borussie Dortmund, Nemec Jürgen Klopp, ki je več kot očitno navdušen nad nogometašem, ki se je nogometne abecede naučil v Schalkejevi šoli Knappenschmiede, pogodbo pa ima podpisano do leta 2018.

Stari znanec NK Maribor, odločil je medsebojni obračun v zadnjem krogu skupinskega dela Lige prvakov v Ljudskem vrtu (1:0) in leta 2014 poskrbel za napredovanje kraljevsko modrih, naj bi bil nezadovoljen v taboru "knapov", kjer mu sicer ponujajo izboljšano pogodbo.

21-letnik je nedavno tudi odkrito spregovoril o svoji prihodnosti, rekoč, da je "50 odstotkov možnosti", da bo ostal pri Schalkeju. Klopp se je za Meyerja zanimal že v letih, ko je vodil dortmundsko Borussio, a izvršni direktor Schalkeja Christian Heidel (Kloppa je za trenerja nastavil pri Mainzu na začetku tisočletja) meni, da govorice ne držijo.

"Zadnjič sem bil v stiku s Kloppom po naši tekmi Lige Europa pri Borussii Mönchengladbach," je Heidel v četrtek povedal novinarjem in dodal, da mu je stari prijatelj zgolj čestital za napredovanje v četrtfinale. Na vprašanje Kickerja, če se Meyerjev prestop v Liverpool bliža uradni porditvi, pa je odgovoril: "Rekel bi, da ne vem nič v tej smeri."

V tem trenutku naj Schalke tudi ne bi pripravljal pogovorov z Meyerjem glede podaljšanja pogodbe. "Govorite o novi pogodbi, ko pa sta obe strani zadovoljni," o nogometašu, ki naj bi ga spremljal tudi Tottenham, trdi Heidel.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
nananananananana 1.4.2017, 17:45 Prijavi komentar
To bi bilo super ;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE