Uredništvo    12. julij 2016
Zvezdnik Bešiktaša se je lotil kritikov

Quaresma: Prodajam kolajno

Četudi se bodo zgodbe kritikov prodajale, ne vedo nič več od drugih, je bil po osvojenem naslovu Portugalske razpoložen Ricardo Quaresma. Kolajna ga prav nič ne gane.
SORODNE NOVICE
Ronaldo jih ima že 70!
26.3.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo (pričakovano) igralec ...
21.3.2017 | Mednarodni nogomet
Če je kvaliteta, starost ni po...
17.3.2017 | Mednarodni nogomet
Francozi odločno proti Benzema...
12.3.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldovo letališče - da ali n...
11.3.2017 | Mednarodni nogomet
Umrla prva francoska zlata žog...
3.3.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Zlata kolajna z velikih tekmovanj je klasični spominek v mnogih športih, toda eden izmed junakov portugalskega naskoka na evropski prestol na EP v Franciji, krilni nogometaš Bešiktaša Ricardo Quaresma, si težkega kosa kovine za vratom ne želi preveč vneto.

"Če je kolajna res narejena iz zlata, jo bom prodal," je dejal nogometaš, ki ga tudi zaradi njegovega porekla kličejo "El Cigano" oziroma "El Gitano". Zvezdnik Bešiktaša se je lotil tudi številnih kritik, s katerimi se je reprezentanca Portugalske ukvarjala skozi celoten turnir, nekatee pa se niso umirile niti po potrjenem prvem naslovu v zgodovini države.

"Kritik po finalu nisem videl nikjer. Najbrž se bodo njihove zgodbe prodajale, toda prodaja še ne pomeni, da vedo o nogometu kaj več od ostalih," je dodal junak tekme osmine finala, ko je njegov zadetek domov poslal Hrvaško.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE