Uredništvo    12. julij 2016
Zvezdnik Bešiktaša se je lotil kritikov

Quaresma: Prodajam kolajno

Četudi se bodo zgodbe kritikov prodajale, ne vedo nič več od drugih, je bil po osvojenem naslovu Portugalske razpoložen Ricardo Quaresma. Kolajna ga prav nič ne gane.
SORODNE NOVICE
Copa America morda z Evropejci
1.4.2017 | Mednarodni nogomet
Pique v izjavah ni lagal
31.3.2017 | Mednarodni nogomet
Maradona bo lobiral za Messija
31.3.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo z 71. golom ujel Klose...
29.3.2017 | Mednarodni nogomet
Francija si bo pokorila svet!
27.3.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo jih ima že 70!
26.3.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Zlata kolajna z velikih tekmovanj je klasični spominek v mnogih športih, toda eden izmed junakov portugalskega naskoka na evropski prestol na EP v Franciji, krilni nogometaš Bešiktaša Ricardo Quaresma, si težkega kosa kovine za vratom ne želi preveč vneto.

"Če je kolajna res narejena iz zlata, jo bom prodal," je dejal nogometaš, ki ga tudi zaradi njegovega porekla kličejo "El Cigano" oziroma "El Gitano". Zvezdnik Bešiktaša se je lotil tudi številnih kritik, s katerimi se je reprezentanca Portugalske ukvarjala skozi celoten turnir, nekatee pa se niso umirile niti po potrjenem prvem naslovu v zgodovini države.

"Kritik po finalu nisem videl nikjer. Najbrž se bodo njihove zgodbe prodajale, toda prodaja še ne pomeni, da vedo o nogometu kaj več od ostalih," je dodal junak tekme osmine finala, ko je njegov zadetek domov poslal Hrvaško.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE