Uredništvo    11. marec 2017
LA Galaxy je resno zagrizel za Zlatana Ibrahimovića

'Ibra' še ena seksi okrepitev

Nekdanji generalni menedžer ameriškega Los Angeles Galaxyja, bivši ameriški reprezentant Alexi Lalas, ocenjuje, da je Zlatan Ibrahimović blizu selitvi v Kalifornijo.
SORODNE NOVICE
Prvak Kosova debitiral s poraz...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Fifa objavila Garcievo poročil...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Mendes začel z obiski sodišča
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Slavija pripeljala Dannyja in ...
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Počutim se kot vodja
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Calhanoglu s Kamplom v Milanu?
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Alexi Lalas je bil na vodstvenem položaju pri Los Angeles Galaxyju med letoma 2006 in 2008, nekdanji ameriški reprezentant pa je potrdil poročila, ki so se v zadnjih dneh pojavljala v medijih: Galaxy naj bi skušal v svoje vrste zvabiti zvezdnika Manchester Uniteda Zlatana Ibrahimovića, ki sicer razmišlja o podaljšanju pogodbe s klubom z Old Trafforda.

Po mnenju nekdanjega člana Galaxyja Lalasa, klub je dokončno zapustil leta 2014 in se posvetil karieri televizijskega komentatorja, bi Ibrahimovića prestop čez lužo zanimal iz več razlogov.

"Zlatanu Ibrahimoviću selitve v MLS ne moreš prodati le tako, češ pridi sem in plačali ti bodo veliko denarja. Gre tudi za to, da lahko razširiš to znamko na tržišču, ki vedno bolj raste,"
je dejal Lalas. "Mislim, da imajo možnost. Če jim uspe to poletje ali morda čez eno leto pa mislim, da zanimanje gotovo bo."

Ibrahimović bi lahko po poročanju medijev v ligi MLS postal najbolje plačani nogometaš v zgodovini tekmovanja in Lalas pravi, da je vse skupaj že prešlo zgolj zapise v medijih.

"Prišlo je do pogovorov in mislim, da se je že nekaj časa vzpostavil tudi odnos glede tega možnega prestopa. Galaxy je 'super klub' MLS. Delajo velike, drzne reči. Kupujejo seksi igralce. Kot takšni so se uveljavili in kot takšni se prodajajo, takšne vrste prihod bi se povsem skladal z vsem tem,"
je pristavil jezični Lalas. 

"Gre pa tudi za življenjski slog, ki je zelo privlačen ljudem in priložnost, da pridejo na to tržišče v Severno Ameriko in vcepijo to znamko Zlatan občinstvu, ki te znamke izven kroga nogometnih navijačev, ki zanjo vedo, morda ne poznajo. To je lahko zelo privlačno za ljudi, ki skrbijo za kultiviranje znamke."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE