Uredništvo    26. januar 2017
Brazilci in Kolumbijci so igrali za Chapecoense

Tristo tisočakov za žrtve nesreče

Reprezentanci Brazilije in Kolmbije sta na olimpijskem stadionu v Riu odigrali prijateljsko tekmo, katere namen je bil zbirati sredstva za svojce žrtev nesrečnega Chapecoenseja.
SORODNE NOVICE
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Nogometni zvezi Brazilije in Kolumbije sta se že kmalu po tragični letalski nesreči v gorovjih v okolici Medellina dogovorili za prijateljsko tekmo, ki bo namenjena spominu na žrtve brazilskega kluba Chapecoense, ki je v omenjeni nesreči ostal brez 19 igralcev prvega moštva.

Tekma je bila včeraj odigrana na olimpijskem stadionu v Riu, z zadetkom vezista Duduja pa je z 1:0 zmagala Brazilija. Tekme se je sicer udeležilo kar nekaj znanih imen kot denimo Brazilca Robinho in Lucas Lima, najboljši igralec v Južni Ameriki v minulem letu Miguel Borja ter odlični napadalec Teofilo Gutierrez. Celoten izkupiček tekme, ki je znašal 350 tisoč evrov, so organizatorji predali svojcem žrtvam nesreče.

Pred pričetkom tekme so se gledalcem predstavili tudi štirje preživeli člani nesreče in sicer trije nogometaši Chapecoenseaja ter radijski komentator.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE