Uredništvo    8. oktober 2016
Tomislav Karadžić o Aleksandru Čeferinu

Srbija pomembna za Čeferina

Tomislav Karadžić, bivši predsednik Srbske nogometne zveze (FSS), je mnenja, da je bila Srbija pomemben faktor Čeferinove izvolitve na čelo UEFA.
SORODNE NOVICE
Matin projekt pridobiva podpor...
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Scolari zapušča Guangzhou
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Nogomania)
Novi predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je imel pri svoji kandidaturi močno podporo t.i. balkanskih držav, med njimi tudi Srbije. Slednja je imela pri Čeferinovi kandidaturi pomembno vlogo, trdi bivši predsednik Srbske nogometne zveze (FSS) Tomislav Karadžić

"Sestanek v Beogradu, na katerem je bila predstavljena podpora Gianniju Infantinu, je Aleksandru Čeferinu dal vetra v jadra. Mislim, da je pozicija Srbije močna, verjetno zaradi lobiranja Lakovića tudi ena ključnih pri Čeferinovi zmagi. Zadnja leta je dosti delal na tem, prav z zvezami iz Moldavije, Ukrajine, Rusije, Azerbajdžana, Armenije in držav naslednic Jugoslavije. Čeferin je izvoljen za dve leti in pol, da zaključi Platinijev mandat. Če bo ostal, bomo še videli, jaz mu to vsekakor privoščim," je za Informer povedal Karadžić. 

Dejan Stanković zaenkrat še nima definirane funkcije na UEFA. Srbski mediji so poročali, da bo postal Čeferinov svetovalec, v kar pa Karadžić dvomi.

"Želim si, da bi imel pomembno funkcijo, ne verjamem pa, da bo tako, kot so pisali mediji."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE