OSTALE NOVICE
Stran
od 5123
28.3.2017
Slovenski nogomet
Slovenski selektor Srečko Katanec že štiri leta opravlja svojo delo na Nogometni zvezi Slovenije, ki pa navkljub ponavljajočim se očitkom ter kritikam brezpogojno zaupa njegovemu vodenju izbrane vrste.
12
Slovenski nogomet
Iz Huddersfielda prihajajo slabe novice. Mladi slovenske reprezentant Jon Gorenc Stankovič bo zaradi poškodbe kolena z igrišč odsoten od osem do deset mesecev.
0
Evropske lige
Čeprav je njegov odhod vroča medijska tema že vso sezono, se zdaj zdi, da bi Max Allegri lahko podaljšal pogodbo z Juventusom, poroča La Gazzetta dello Sport.
0
Mednarodni nogomet
Lionel Messi se je znašel v težavah, kajti na CONMEBOL so opazili, da je Argentinec na tekmi proti Čilu žalil stranskega sodnika. V najslabšem primeru ga čaka hlajenje na štirih tekmah.
2
Mednarodni nogomet
France Football razkriva zaslužke najbolje plačanih igralcev na svetu. Na vrhu je Cristiano Ronaldo, ki na leto "obrača" kar 87,5 milijona evrov. Drugi je Lionel Messi.
4
Evropske lige
Številni italijanski mediji poročajo, da bo proslavljeni športni direktor Rome Monchi v naslednjih dneh v Londonu podpisal triletno pogodbo z Romo.
2
Slovenski nogomet
Mladi napadalec Gorice Andrija Filipović je po spodbudnem zaćetku svoje epizode v slovenskem prvenstvu povsem osredotočen na jutrišnje gostovanje pri Olimpij.
0
Slovenski nogomet
Z današnjo tekmo na Bonifiki, kjer se bosta pomerila Koper in Krško, se začenja 26. krog 1. SNL. V sredo na sporedu preostali obračuni, Maribor gosti Radomlje, V Ljubljano pa k Olimpiji prihaja Gorica.
0
Mednarodni nogomet
Na zadnji dan mednarodnega reprezentančnega termina bo najbolj zanimivo na Stade de Francu, kjer se bosta na prijateljski tekmi pomerili velesili Francija in Španija. Razbiti Nizozemci gostijo Italijane.
0
Mednarodni nogomet
Argentina bo nocoj v sklopu kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo gostovala v bolivijski prestolnici La Pazu, ki se razprostira na več kot 3.600 metrih nadmorske višine.
0
Stran
od 5123