OSTALE NOVICE
Stran
od 5508
25.9.2017
Slovenski nogomet
V taboru Triglava so potrdili odhod Tončija Žlogarja, ki je tako postal druga trenerska žrtev nove sezone v 1. SNL. Njegov položaj bo zasedel aktualni športni direktor kluba Siniša Brkić.
0
Evropske lige
Lastnik francoskega prvoligaša Lilla Gerard Lopez je navkljub katastrofalni formi moštva v prvenstvu javno izrekel podporo trenerju Marcelu Bielsi.
0
Evropske lige
Nekdanji trener Marca Verrattija pri PSG Carlo Ancelotti meni, da si njegov rojak poleti sploh ni želel prestopiti v Barcelono: "Želel je le novo pogodbo v PSG!" pravi Ancelotti.
0
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič meni, da je ključ do uspeha v Sevilli v pogumni, odločni in pametni igri, ki bi tudi favorizirano špansko moštvo lahko spravilo v neugoden položaj. Marka Šulerja bo zamenjal Jean-Claude Billong.
1
Slovenski nogomet
Pri Triglavu so se po porazu proti Ankaranu in zdrsu na zadnje mesto na lestvici odločili za rez. Anton Žlogar po naših informacijah ni več trener Kranjčanov.
4
Evropske lige
Vodstvo Villarreala je po slovesu Frana Escribe hitro našlo novega trenerja. Vodenje moštva je prevzel dosedanji trener rezervne ekipe Javi Calleja.
0
Evropske lige
Manchester United je v nevarnosti, ko gre za Luka Shawa, saj se mu izteka pogodba. V klubu bodo izkoristili opcijo v pogodbi in jo podaljšali za eno leto.
2
Evropske lige
Maribor v torek odigral prvo evropsko tekmo v letošnji sezoni, v kateri bi vse razen poraza predstavljalo velikansko presenečenje. Sevilla je glede na minulo sezono močno spremenjena, njene ambicije pa so še višje.
1
Evropske lige
Nemški branilec Benedikt Howedes še vedno ni in tudi ne bo debitiral za Juventus. Poškodba ga bo izven nogometnih igrišč obdržala še za štiri tedne.
0
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič na prvem gostovanju v skupinskem delu lige prvakov ne bo mogel računati na izkušenega branilca Marka Šulerja, ki je zaradi poškodbe gležnja ostal doma.
3
Stran
od 5508