OSTALE NOVICE
Stran
od 5115
23.3.2017
Mednarodni nogomet
Na Češkem so predstavili kolekcijo kovancev s podobami največjih čeških nogometašev vseh časov. Svoj kovanec so dobili velikani kot so Josef Masopust, Antonin Panenka in Pavel Nedved.
2
Mednarodni nogomet
Zrinjski vodi v Premijer ligi BiH, a je kljub temu menjal trenerja. Aktualni prvak je po slovesu Ivice Barbarića pozdravil povratek Blaža Sliškovića.
6
Evropske lige
Madridski časnik AS poroča, da pri Realu razmišljajo o novi okrepitvi za svoj napad. Od Ronalda pa bo odvisno, če bo novinec klasični napadalec ali krilo.
18
Mednarodni nogomet
Manj kot 50.000 jih je, znajo ponagajati celo najmočnejšim reprezentancam, zdaj pa je kadetska reprezentanca Ferskih otokov uvrščena celo na Euro U17!
1
Evropske lige
Izkušeni napadalec Fernando Torres pričakuje podaljšanje pogodbe z madridskim Atleticom. Sprožena je namreč klavzula v njegovi pogodbi.
2
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je presenečen, da je Škotska izgubila proti Angliji in Slovaški, saj jo vidi kot dobro in borbeno reprezentanco. Če slovenska žoga ne bo hitra, potem bi Slovenija lahko imela težave, opozarja.
11
Evropske lige
Legendarni trener Manchester Uniteda Alex Ferguson priznava, da so španski klubi trenutno najboljši v Evropi, a vseeno meni, da se bo španski cikel kmalu končal.
139
Slovenski nogomet
Srečko Katanec v dobrih štirih letih ni uspel najti primerne vloge in še manj primeren igralni položaj Kevinu Kamplu. Po jesenskem sporu se Kampl zdaj vrača v reprezentanco, ni pa še jasno, v kakšni vlogi.
4
Evropske lige
Lani upokojeni italijanski napadalec Antonio Di Natale je razkril razlog, zakaj se je kot rojeni Neapeljčan vselej izogibal igranju za klub iz svojega rojstnega mesta.
2
Evropske lige
Predsednik brazilskega Chapecoenseja Plinio David de Nes Filho je razkril, da je Barcelona edini evropski klub, ki je po letalski tragediji pomagal s finančno donacijo.
32
Stran
od 5115