OSTALE NOVICE
Stran
od 4984
23.1.2017
Evropske lige
Borussia iz Dortmunda je uradno potrdila prihod švedskega čudežnega dečka Alexandra Isaka, ki je z nemškim velikanom podpisal dolgoročno pogodbo. Neuradno višina odškodnine znaša 8 milijonov evrov.
72
Evropske lige
Trener Liverpoola Jurgen Klopp je potrdil želje, da januarja okrepi svoje moštvo, a se je v zadnjih tednih na lastni koži prepričal, da bo to zelo težka naloga.
36
Evropske lige
Luka Modrić je poškodovan, a bo kmalu nazaj. Zinedine Zidane bo na Hrvata čakal dva tedna, nekoliko dlje pa na Marcela. Brazilec naj bi se vrnil v štirih tednih.
1
Evropske lige
Trener Torina Siniša Mihajlović je pojasnil, da Argentinec Maxi Lopez trenutno ne igra, ker že več mesecev ne upošteva navodil in zmanjša svojo telesno težo.
1
Slovenski nogomet
Pri velenjskem Rudarju zanikajo težave z izplačili plač, prav tako trdijo, da so sanirali večino dolgov. Tudi na igrišču klub uresničuje zastavljene cilje.
0
Evropske lige
Leto 2017 se je za Josipa Iličića začelo slabo. Slovenski reprezentant je v zadnjih tednih izpadel iz prve enajsterice Fiorentine ter padel v manjšo krizo. Njegov zadnji gol datira v mesec november.
1
Slovenski nogomet
Vodstvo Olimpije je na uradni spletni strani potrdilo zanimanje za nekdanjega kapetana Kopra Ivico Guberca, ki pa je ponudbo zavrnil, saj želi kariero še naprej nadaljevati v tujini.
14
Evropske lige
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ne bi zadrževal kapetana moštva Wayna Rooneyja, če bi se ta po skoraj trinajstih letih odločil zapustiti vrage in preseliti na Kitajsko.
15
Slovenski nogomet
Srbski podprvak Partizan, ki se trenutno nahaja na pripravah v Sloveniji, ni imel niti najmanjših težav s Koprom. Slednji je že v prvem polčasu prejel kar štiri zadetke.
2
Mednarodni nogomet
Obsceno zapravljanje in vnašanje nemira v vzpostavljen nogometni red. Kitajska nogometna revolucija je v zadnjem letu dvignila ogromno prahu, napolnila žepe premnogim agentom in v neznano zvabila številna znana svetovna imena.
0
Stran
od 4984