OSTALE NOVICE
Stran
od 5060
25.2.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je zadovoljen z igro in seveda tudi z zmago, poudaril pa je tudi izjemen ekipni duh. Luka Elsner meni, da si je Olimpija zaslužila vsaj točko, poraz pa pripisal usodni napaki ob golu Zahovića.
14
Slovenski nogomet
Prvi večni derbi letos je ponudil dva povsem različna polčasa in enega junaka. Olimpija je prvih 45 minut imela pobudo, v drugem polčasu pa po golu spretnega Luke Zahovića povsem razpadla. Maribor povišal prednost!
59
Slovenski nogomet
Prvi obračun državnega prvenstva po zimskem premoru je prinesel veselje nogometašem Aluminija, ki so v gosteh kar s 3:0 premagali Radomlje. Radomlje so zdaj že 12 točk za devetim mestom.
1
Evropske lige
Neuradni kandidat za prevzem vodenja Leicester Cityja Roberto Mancini meni, da se bodo v Leicesterju uspehov njegovega rojaka Claudia Ranierja spominjali za vselej.
4
Evropske lige
Finančni direktor švicarskega Basla Stephan Werthmuller je predstavil zgodovinske poslovne rezultate aktualnih švicarskih prvakov, ki so v letu 2016 ustvarili kar 27 milijonov evrov dobička.
3
Mednarodni nogomet
"Lahko doseže Dybalo," po izvrstni predstavi Marka Pjace v Portu pravi njegov agent Marko Naletilić. "To je bila izvrstna noč za moj prvi gol," je za Gazzetto ob povratku v Italijo povedal Hrvat.
5
Evropske lige
Italijanski mediji poročajo, da bo Japonec Keisuke Honda, ki v letošnji sezoni v moštvu Milana igra zgolj obrobno vlogo, že do konca tedna postal član Seattle Sounders v ligi MLS.
3
Evropske lige
Z visokim odstotkom zmag (62,54 %) in manj kot enemu prejetemu golu na tekmo (0,73) se Atletico Madrid ta konec tedna podaja v 300. tekmo ere Diega Simeoneja.
0
Slovenski nogomet
Čeprav je prva tekma že tukaj, so v Celju začutili potrebo po novem igralcu. Našli so ga na Portugalskem, kajti na Areno Petrol se seli Jucie Lupeta.
3
Mednarodni nogomet
Miho Zajca v vrstah Empolija po Milanu čaka še obisk šampionskega Torina, kjer se je zadnje dni pred Juventusovo tekmo Serie A s Toskanci bolj govorilo o Leonardu Bonucciju.
2
Stran
od 5060