Uredništvo    14. maj 2017
Odziv trenerja Domžal po porazu v Ljubljani

Do finala se lahko zgodi marsikaj

Trener Domžal Simon Rožman meni, da razplet včerajšnje tekme v Ljubljani ne bo imel nikakršnega vpliva na domžalski vrhunec sezone - pokalni finale z Olimpijo.
SORODNE NOVICE
Džuzdanovič prvič po skoraj dv...
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Krka ohranja upanje za polfina...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Tri tekme prepovedi za branilc...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Kronaveter obžaluje svojo gest...
17.10.2017 | Slovenski nogomet
Obnova stare tribune bo!
16.10.2017 | Slovenski nogomet
Zahović znova na operacijo
16.10.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkdomzale.si)
Domžale so v Stožicah izgubile proti Olimpiji in doživele drugi zaporedni poraz v prvenstvu, s čimer vlogo favorita za končno drugo mesto prevzema ljubljansko moštvo, ki ima po včerajšnji zmagi dve točki prednosti. Trener Domžal Simon Rožman je po tekmi priznal, da njegovi varovanci v Ljubljani niso pokazali dovolj.

"Olimpija je zasluženo zmagala. Dve prekinitvi v prvem polčasu sta tekmo pripeljali v smer, ki si je nismo želeli. V prvem polčasu smo si priigrali nekaj priložnosti, ki jih ponovno nismo izkoristili," je povedal Rožman.

"'S tremi prejetimi goli v Ljubljani težko zmagaš. Tekma je za nas izgubljena, a to ne pomeni, da se bomo predali. Do konca so še tri tekme in še vedno si želimo drugega mesta. Energijsko v tem trenutku nismo na ravni, ki bi si jo želeli. Počasi se bližamo koncu prvenstva, ko energija upada. Tudi iz tega vidika smo nekoliko prilagodili taktiko. Delamo manjše spremembe na igrišču. Število igralcev, ki jih imamo trenutno na voljo, je veliko manjše kot v jesenskem delu."


Včerajšnji obračun je služil tudi kot generalka za finale pokala, v katerem se bosta pomerila prav včerajšnja tekmeca.

"'Do finala je še precej časa. Izkušnje iz preteklosti mi dajejo vedeti, da je vmes še veliko tekem, ki lahko prinesejo poškodbe, bolezni ... V teh dobrih dveh tednih se lahko zgodi še marsikaj," je povedal Rožman, in dodal.

"Danes smo dobili neke osnovne informacije. Olimpija nas je v vsakem fizičnem dvoboju nadigrala in v tem segmentu tokrat res nismo bili na pravi ravni. Do finala bo potrebno te stvari popraviti in dvigniti formo fantov. Časa je še dovolj. Edina želja je, da bi bili vsi zdravi."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE