Uredništvo    17. maj 2017
1. SNL, 34. krog

Žužek rešil tretje mesto Domžal

Gorici je dolgo, vse do 87. minute, v boju za tretje mesto izjemno dobro kazalo, saj je proti Domžalam vodila, potem pa je Žan Žužek zadel za 1:1. Ekipi še naprej loči točka.
SORODNE NOVICE
Kirm se je vrnil v Domžale
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Džuzdanovič prvič po skoraj dv...
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Krka ohranja upanje za polfina...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Tri tekme prepovedi za branilc...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Kronaveter obžaluje svojo gest...
17.10.2017 | Slovenski nogomet
Obnova stare tribune bo!
16.10.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Ptuj, Gledalcev: 250, Sodnik: Dragoslav Perić
Domžale: Dejan Milić, Miha Blažič, Gaber Dobrovoljc, Alvaro Brachi, Matija Rom, Zeni Husmani, Jure Matjašič (od 60. Luka Volarič), Jan Repas, Amedej Vetrih (od 73. Elvis Bratanovič), Ivan Firer, Petar Franjić (od 66. Žan Žužek).
Trener: Simon Rožman
Gorica: Gregor Sorčan, Matija Škarabot, Uroš Celcer, Matija Boben, Miha Gregorič, Tine Kavčič, Dejan Žigon (od 74. Jan Humar), Jaka Kolenc, Bede Amarachi Osuji (od 84. Leon Marinić), Rifat Kapić, Andrija Filipović (od 72. Tilen Nagode).
Trener: Miran Srebrnič
(foto: SPS)
Domžale so manj od pričakovanega iztržile še na eni pomembni tekmi in se vse bolj spopadajo z očitki o problemu velikih tekem. Sicer se je tekma na Ptuju, ker so Domžale gostile Gorico, začela po notah gostitelja. Nekaj strelov, pravzaprav tako kot smo pri Domžalah to pomlad že vajeni, vendar brez uspeha. Niti v 18. minuti, ko je Franjić zadel okvir gola. So pa bili zato natančni gostje oziroma kar domačini, saj je v 10. minuti avtogol dosegel Gaber Dobrovoljc. Okvir gola so gostitelji v prvem polčasu zadeli še enkrat, ko je prečko s prostega strela zadel Brachi, nato pa še enkrat v prvem polčasu, ko je okvir gola nastreljal še Franjić. 

Domžalčani so imeli več od igre, bili so nevarni, toda pobuda jih dolgo ni nagradila. Žoga nikakor niso uspeli spraviti v mrežo in kazalo je že na boleč poraz, ki bi jih vrgel na četrto mesto. Pred koncem rednega dela srečanja pa vendarle žoga v mreži. Sorčan je sicer uspešno zaustavil strela Žužka in Bratanovića, toda mladi branilec Žužek je v 87. minuti vendarle z glavo zadel za 1:1. S to točko je razlika med Domžalami in Gorico ostala enaka - znaša eno točko. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE