OSTALE NOVICE
Stran
od 96
29.3.2017
Slovenski nogomet
Domžalčani so doma navkljub obilici priložnosti le strli odpor Aluminija ter se z drugo spomladansko zmago drugo uvrščeni Olimpiji približali na zgolj točko zaostanka.
0
21.3.2017
Slovenski nogomet
Vezist Domžal Žan Majer, ki je pred dnevi prejel prvi vpoklic v člansko reprezentanco, nima sreče. Na treningu je staknil poškodbo stegenske mišice in že zapustil priprave.
5
19.3.2017
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman nima pojasnil za mrk svojih varovancev v drugem polčasu tekme v Gorici, veliko bolj zadovoljen pa je bil goriški strateg Miran Srebrnič.
4
18.3.2017
Slovenski nogomet
Po visoki zmagi v Velenju je Gorica zabeležila še zmago proti Domžalam, ki so v Športnem parku ob polčasu vodile z 1:0. V drugem pa popoln mrk gostov in triumf domačinov, ki so na štirih tekmah letos zabili 10 golov.
7
17.3.2017
Slovenski nogomet
Selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec je v zadnjih 18 mesecih v izbrano vrsto imenoval kar šest nogometašev Domžal, upoštevajoč turnejo v Združenih arabskih emiratih pa jih preizkusil celo 12.
15
Slovenski nogomet
Goričani po odlični predstavi v Velenju doma pričakujejo Domžalčane, ki po začetnih težavah na Primorsko prihajajo s skalpom ljubljanske Olimpije. Dejan Žigon želi nove tri točke.
0
13.3.2017
Slovenski nogomet
Prvič v zgodovini 1. SNL so Domžale razprodale svoj stadion, usoda pa je hotela, da je trenutek izkoristil mladi Jan Repas in z največjim golom v svoji karieri na kolena spravil Olimpijo.
5
Slovenski nogomet
Nabito poln je bil včeraj domžalski stadion, ki je ob veliki zmagi domače ekipe dočakal ligaški rekord. Obračun Domžal in Olimpije si je ogledalo 3.500 gledalcev.
11
12.3.2017
Slovenski nogomet
Marijan Pušnik je bil nezadovoljen s prvim polčasom tekme v Domžalah. Odločitvi, da kapetanski trak podeli Iliću in v prvo enajsterico uvrsti Kronavetra pa argumentira kot športno-strokovni.
8
Slovenski nogomet
Zadetek mladega domačega upa Jana Repasa iz desete minute je tretji ekipi lige prinesel veliko zmago nad Olimpijo, ki s tretjim zaporednim porazom tone še globlje v krizo. Pušnik ob jezi Dragonsov vrnil Kronavetra.
57
Stran
od 96