OSTALE NOVICE
Stran
od 102
27.7.2017
Slovenski nogomet
Favorizirani Freiburg si na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Domžalam ni uspel priigrati zajetnejše prednosti. Povratna tekma v Stožicah pokalnim prvakom odpira možnosti za napredovanje v naslednji krog.
3
25.7.2017
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman obračun v Freiburgu vidi kot izziv in ne kot nagrado za domžalsko moštvo, ki se bo že drugo sezono zapovrstjo pomerilo z nasprotnikom iz enega najmočnejših prvenstev v Evropi.
0
23.7.2017
Slovenski nogomet
Celjani bodo imeli v novi sezoni očitno precejšnje težave, kajti po Olimpiji so jih "torpedirali" tudi Domžalčani in v celjsko mrežo pospravili kar štiri žoge. Franjić dvakratni strelec.
14
21.7.2017
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman po preboju v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa upa, da Domžale ne bodo postale ekipa, ki mora prejeti dva zadetka, da nato začne igrati.
0
20.7.2017
Slovenski nogomet
Domžale so še drugič premagale Valur in se uvrstile v tretji krog kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo, Goričani pa so bili brez pravih možnosti proti grškemu Panioniosu, ki je napredoval s skupnih 5:2.
3
Slovenski nogomet
Domžalam je tudi v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa uspel preobrat na povratni tekmi. Proti Valurju so že zaostajale, toda z dvema hitrima goloma v drugem polčasu preboj naprej ni bil več ogrožen.
11
18.7.2017
Slovenski nogomet
Po Senijadu Ibričiću so Domžalčani še enkrat izkoristili kolaps Kopra in iz tega pristaniškega mesta pripeljali še enega nogometaša iz BiH. Prihaja Nermin Hodžić.
1
16.7.2017
Slovenski nogomet
Marijan Pušnik je novo epizodo v svoji trenerski karieri začel v skladu z dosedanjo prakso. Njegov Rudar, ki je doživel kar nekaj sprememb, je namreč v prvem krogu 1. SNL premagal Domžale. Že prvi gol Tučića.
2
14.7.2017
Slovenski nogomet
Domžalski trener Simon Rožman je po zmagi na Islandiji ponosen na svoje moštvo, ki je predvsem v obrambi delovalo organizirano in disciplinirano.
3
13.7.2017
Slovenski nogomet
Domžalam po prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za ligo Europa dobro kaže. Pokalni prvaki so na gostovanju pri islandskem Valurju vknjižili zmago (2:1), s katero so se močno približali naslednjemu krogu.
9
Stran
od 102