Uredništvo    7. januar 2017
Goričani objavili načrt priprav

Gorica tudi s Partizanom

Nogometaši Gorice bodo do pričetka spomladanskega dela sezone predvidoma odigrali devet prijateljskih tekem. Vmes se bodo pomerili tudi z beograjskim Partizanom.
SORODNE NOVICE
Odločen ne Gubercu
22.1.2017 | Slovenski nogomet
Sturm prevelik zalogaj za Domž...
22.1.2017 | Slovenski nogomet
Gorica zmagala na prvi tekmi
22.1.2017 | Slovenski nogomet
Zmaji zabili kar sedem golov
22.1.2017 | Slovenski nogomet
Maribor slavil na Madžarskem
22.1.2017 | Slovenski nogomet
Galešić in Koshman med grofi
21.1.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Gorice, ki po jesenskem delu sezone na lestvici državnega prvenstva zasedajo četrto mesto, počasi zaključujejo čas zimskega premora. Ekipa se bo zbrala 9. januarja, na prvem zboru pa ne bo Sandija Arčona, Matije Bobna in Gregorja Sorčana, ki trenutno prepričujejo selektorja Srečka Katanca na pripravah slovenske B reprezentance.

Do pričetka spomladanskega dela sezone, ki ga bo Gorica začela 25. februarja v Krškem, bodo varovanci Mirana Srebrniča odigrali devet prijateljskih tekem. Prvo 21. januarja proti Bravu, nato pa štiri dni kasneje sledi eden vrhuncev priprav, saj bodo Goričani v Kopru prekrižali poti s srbskim velikanom Partizanom.

Gorica se bo v nadaljevanju priprav doma pomerila z Ankaranom in Ilirijo, 4. februarja bo v Umagu odigrala tekmo proti Celju, 8. februarja doma proti Brdom, 11. februarja doma proti hrvaškemu Slavenu, 15. februarja doma proti Adrii Miren, zadnjo pripravljalno tekmo pa bodo Goričani predvidoma odigrali 19. februarja, ko se bodo v Fagagniju v bližini Vidma pomerili z ruskim prvoligašem Terekom.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE