Uredništvo    7. januar 2017
Goričani objavili načrt priprav

Gorica tudi s Partizanom

Nogometaši Gorice bodo do pričetka spomladanskega dela sezone predvidoma odigrali devet prijateljskih tekem. Vmes se bodo pomerili tudi z beograjskim Partizanom.
SORODNE NOVICE
Kelhar in Žinko na pomoč Celju
26.7.2017 | Slovenski nogomet
Trifković podaljšal še za dve ...
26.7.2017 | Slovenski nogomet
Možnosti so 50:50
25.7.2017 | Slovenski nogomet
Velenjčani so se zahvalili dve...
24.7.2017 | Slovenski nogomet
Kakovostni, resni in organizir...
24.7.2017 | Slovenski nogomet
Video: Eleke in Alves šov
23.7.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Gorice, ki po jesenskem delu sezone na lestvici državnega prvenstva zasedajo četrto mesto, počasi zaključujejo čas zimskega premora. Ekipa se bo zbrala 9. januarja, na prvem zboru pa ne bo Sandija Arčona, Matije Bobna in Gregorja Sorčana, ki trenutno prepričujejo selektorja Srečka Katanca na pripravah slovenske B reprezentance.

Do pričetka spomladanskega dela sezone, ki ga bo Gorica začela 25. februarja v Krškem, bodo varovanci Mirana Srebrniča odigrali devet prijateljskih tekem. Prvo 21. januarja proti Bravu, nato pa štiri dni kasneje sledi eden vrhuncev priprav, saj bodo Goričani v Kopru prekrižali poti s srbskim velikanom Partizanom.

Gorica se bo v nadaljevanju priprav doma pomerila z Ankaranom in Ilirijo, 4. februarja bo v Umagu odigrala tekmo proti Celju, 8. februarja doma proti Brdom, 11. februarja doma proti hrvaškemu Slavenu, 15. februarja doma proti Adrii Miren, zadnjo pripravljalno tekmo pa bodo Goričani predvidoma odigrali 19. februarja, ko se bodo v Fagagniju v bližini Vidma pomerili z ruskim prvoligašem Terekom.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE