OSTALE NOVICE
Stran
od 71
21.5.2017
Slovenski nogomet
Gorica je v derbiju predzadnjega kroga z zadetkom Nigerijca Osujija premagala Olimpijo in se zavihtela na drugo mesto prvenstvene lestvice. Gregor Sorčan v 86. minuti ubranil enajstmetrovko Danijelu Miškiću.
5
18.5.2017
Slovenski nogomet
Krilni nogometaš Olimpije Nathan Oduwa bo po težji poškodbi kolena trenerju Safetu Hadžiću na voljo že za nedeljsko tekmo z Gorico, so na spletni strani potrdili iz tabora lanskih prvakov.
6
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Če bi upoštevali razvrstitev na lestvici, podobo moštva na igrišču in izkoriščevanje potenciala, so v letošnji sezoni z videnim in doseženim lahko zares zadovoljni le v taboru Gorice.
0
17.5.2017
Slovenski nogomet
Gorici je dolgo, vse do 87. minute, v boju za tretje mesto izjemno dobro kazalo, saj je proti Domžalam vodila, potem pa je Žan Žužek zadel za 1:1. Ekipi še naprej loči točka.
0
14.5.2017
Slovenski nogomet
Dejan Žigon je v peti minuti tekme proti Rudarju dosegel atraktiven zadetek. Nasprotnega branilca je zmedel z iznajdljivim strelom, po katerem je žoga končala v mreži.
0
13.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija pred današnjo tekmo z Domžalami ni več sama s 53 točkami. Toliko jih ima namreč zdaj tudi Gorica, ki je v 33. krogu premagala Rudar.
0
11.5.2017
Slovenski nogomet
Trener Gorice Miran Srebrnič je prepričan v to, da se bo prvi klubski strelec Miran Burgič navkljub izjemno zahtevni poškodbi kolenskih vezi vrnil na nogometna igrišča.
0
9.5.2017
Slovenski nogomet
Iz vodstva Gorice so naznanili podaljšanje sodelovanje z mladim krilnim napadalcem Tilnom Nagodetom, ki je z Goričani sklenil novo enoletno pogodbo.
0
6.5.2017
Slovenski nogomet
Maribor je z dvema goloma Milivoja Novakovića dvakrat nadoknadil zaostenek proti Gorici in pred približno 6.000 gledalci proslavil naslov prvaka, ki ga je "priigral" že pred prvim sodniškim žvižgom.
0
Slovenski nogomet
Izkušeni napadalec Gorice Miran Burgić mora na operacijo. Poškodovane kolenske vezi bodo prvega strelca kluba za dlje časa oddaljile od nogometnih zelenic.
0
Stran
od 71