OSTALE NOVICE
Stran
od 72
22.6.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorice so po visoki zmagi proti ljubljanski Olimpiji dobro formo v času priprav potrdili še z zmago proti hrvaškemu prvoligašu Istri iz Pulja.
1
19.6.2017
Slovenski nogomet
Prav vsi trije slovenski predstavniki v kvalifikacijah za ligo Europa bodo potovali daleč. Olimpija odhaja na Finsko k ekipi VPS, Domžale so dobile estonsko Floro, Gorica pa Shirak iz Armenije.
27
17.6.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorice so na prijateljski tekmi v Lescah visoko s 3:0 povozili ljubljansko Olimpijo, ki je tako na prvi resni prijateljski tekmi po prihodu Igorja Biščana doživela visok poraz. Zaigrala sta tudi oba novinca.
19
8.6.2017
Slovenski nogomet
Nadarjeni vezist Gorice Rifet Kapić je v pogovoru za bosanske medije razkril, da se slovenska nogometna zveza trudi, da bi postal slovenski državljan in s tem potencialni kandidat za izbrano vrsto.
8
27.5.2017
Slovenski nogomet
Gorica slavi! Zmaga na zadnjem primorskem derbiju v sezoni, ki jo je z edinim zadetkom zagotovil rezervist Edafe, je klubu iz Nove Gorice nekoliko proti pričakovanjem prinesla status podprvaka 1. SNL!
2
26.5.2017
Slovenski nogomet
Miran Srebrnič je z Gorico v tej sezoni presegel vsa pričakovanja. Gorica je z dobrimi igrami vrnila nekaj izgubljenega ugleda in znova postala klub, ki ga mladi igralci vidijo kot primernega za svoj razvoj.
10
21.5.2017
Slovenski nogomet
Gorica je v derbiju predzadnjega kroga z zadetkom Nigerijca Osujija premagala Olimpijo in se zavihtela na drugo mesto prvenstvene lestvice. Gregor Sorčan v 86. minuti ubranil enajstmetrovko Danijelu Miškiću.
5
18.5.2017
Slovenski nogomet
Krilni nogometaš Olimpije Nathan Oduwa bo po težji poškodbi kolena trenerju Safetu Hadžiću na voljo že za nedeljsko tekmo z Gorico, so na spletni strani potrdili iz tabora lanskih prvakov.
6
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Če bi upoštevali razvrstitev na lestvici, podobo moštva na igrišču in izkoriščevanje potenciala, so v letošnji sezoni z videnim in doseženim lahko zares zadovoljni le v taboru Gorice.
0
17.5.2017
Slovenski nogomet
Gorici je dolgo, vse do 87. minute, v boju za tretje mesto izjemno dobro kazalo, saj je proti Domžalam vodila, potem pa je Žan Žužek zadel za 1:1. Ekipi še naprej loči točka.
0
Stran
od 72