Uredništvo    16. junij 2017
Veliko nejasnosti pred žrebom parov 1. SNL

Ankaran razmišlja o Ajdovščini

Ankaran bi lahko domače tekme v prihajajoči sezoni Prve lige Telekom Slovenije gostil v Ajdovščini, medtem ko v Kopru iščejo zadnje rešilne bilke za obstanek med elito.
SORODNE NOVICE
Kirm se je vrnil v Domžale
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Džuzdanovič prvič po skoraj dv...
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Krka ohranja upanje za polfina...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Tri tekme prepovedi za branilc...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Kronaveter obžaluje svojo gest...
17.10.2017 | Slovenski nogomet
Obnova stare tribune bo!
16.10.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Po poročanju Dnevnika do sodelovanja med FC Koprom in NK Ankaran Hrvatini ne bo prišlo. Ankarančani se po zapletih v osrednjem slovenskem pristanišču ogrevajo za novo lokacijo, nekdanji dom prvoligaša Primorja v Ajdovščini, glede na to, da njihov trenutni dom na Sveti Katarini ne ustreza standardom. Novega nogometnega prvoligaša z Obale bo še naprej vodil Vlado Badžim, ki ima s klopi Kopra in Domžal že veliko prvoligaških izkušenj.

Medtem, ko še ni znano, kakšen bo igralski kader, je bil prestavljen tudi uvodni trening novopečenih prvoligašev, ki bi moral biti na sporedu že pred dnevi. NK Ankaran Hrvatini bo prihodnji torek na zasedanju Izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije (NZS) potrjen kot deseti prvoligaš, postopek izrednega licenciranja pa mora v skladu s pravilnikom opraviti do 31. decembra. Licenčna komisija nogometne zveze je FC Koper zaradi dolgov in nepreglednega poslovanja deložirala v četrto ligo.

Na Bonifiki še naprej sanjajo o reševanju prvoligaškega statusa, to naj bi jim pomagal doseči tudi razvpiti hrvaški podjetnik Boško Županović, ki se je po tem, ko je sklenil sodelovanje z FC Koper, odpovedal visoki terjatvi do kluba v višini enega milijona evrov.

Ker so skupne terjatve zdaj precej nižje kot še pred nekaj časa, Koprčani menijo, da imajo veliko boljše izhodišče za nadaljnja pogajanja z NZS, a na četrtkovem žrebu parov nove sezone Prve lige Telekom Slovenije v Nacionalnem nogometnem centru Brdo koprske kroglice skorajda zagotovo ne bo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
H_Larsson_7 16.6.2017, 16:10 Prijavi komentar
A iz Košane si ti. :D
lpoolfan91 16.6.2017, 15:05 Prijavi komentar
Bom igral proti Kopru v 4. ligi haha :D ne morem verjeti :) Vso srečo Ankaranu v 1. ligi. Lansko leto so nas pojedli za šalo 0:8.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE