Uredništvo    17. maj 2017
NZS je preklicala kazen

Ljudski vrt odprt tudi za navijače

Iz vodstva Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je Nogometna zveza Slovenije preklicala kazen igranja dveh domačih tekem brez navijačev na severni in južni tribuni.
SORODNE NOVICE
Džuzdanovič prvič po skoraj dv...
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Mi skupaj eno smo!
19.10.2017 | Slovenski nogomet
Krka ohranja upanje za polfina...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Fantje proti možem
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Tri tekme prepovedi za branilc...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
V slačilnici je bila čista tiš...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometna zveza Slovenija je klecnila pod pritiskom in razveljavila kazen, ki jo je Mariboru izrekla za disciplinske prestopke na večnem derbiju v Ljubljani. NZS je tedaj Mariboru naložila kazen igranja dveh tekem brez prisotnosti navijačev na severni in južni tribuni, kjer se sicer zbirajo organiziranje navijaške skupine. Iz tabora Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je krovna zveza kazen po pritožbi preklicala.

"Po odločitvi disciplinskega sodnika o igranju na dveh domačih tekmah brez prisotnosti gledalcev na južni in severni tribuni smo podali pritožbo, pred nekaj minutami pa smo prejeli obrazložitev Komisije za pritožbe  Nogometne zveze Slovenije o preklicu kazni.
To pomeni, da je stadion z nemotenim vstopom v funkciji že za nocojšnjo tekmo s Celjem. Z Violami na običajnem mestu in s podporo ekipi tudi z juga,"
so sporočili v Mariboru.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE