Uredništvo    17. maj 2017
NZS je preklicala kazen

Ljudski vrt odprt tudi za navijače

Iz vodstva Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je Nogometna zveza Slovenije preklicala kazen igranja dveh domačih tekem brez navijačev na severni in južni tribuni.
SORODNE NOVICE
Pušnik začel z remijem, Balaji...
24.6.2017 | Slovenski nogomet
Ibričić v Domžalah!
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Zeba iz Aluminija v Romunijo
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Kranj v pričakovanju Kekove Ri...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Na generalki remi s prvakom Ko...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Mešanović zadel že na prvi
22.6.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometna zveza Slovenija je klecnila pod pritiskom in razveljavila kazen, ki jo je Mariboru izrekla za disciplinske prestopke na večnem derbiju v Ljubljani. NZS je tedaj Mariboru naložila kazen igranja dveh tekem brez prisotnosti navijačev na severni in južni tribuni, kjer se sicer zbirajo organiziranje navijaške skupine. Iz tabora Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je krovna zveza kazen po pritožbi preklicala.

"Po odločitvi disciplinskega sodnika o igranju na dveh domačih tekmah brez prisotnosti gledalcev na južni in severni tribuni smo podali pritožbo, pred nekaj minutami pa smo prejeli obrazložitev Komisije za pritožbe  Nogometne zveze Slovenije o preklicu kazni.
To pomeni, da je stadion z nemotenim vstopom v funkciji že za nocojšnjo tekmo s Celjem. Z Violami na običajnem mestu in s podporo ekipi tudi z juga,"
so sporočili v Mariboru.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE