Uredništvo    17. maj 2017
NZS je preklicala kazen

Ljudski vrt odprt tudi za navijače

Iz vodstva Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je Nogometna zveza Slovenije preklicala kazen igranja dveh domačih tekem brez navijačev na severni in južni tribuni.
SORODNE NOVICE
Če bi zadeli za 2:0, ne bi bil...
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Vsaj šest tednov brez Zahovića
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Olimpija v Dravogradu, Domžale...
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Okrepitev ne bo več
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Šesta minuta podaljška srečna ...
19.8.2017 | Slovenski nogomet
Bravo in Drava uspešna tudi v ...
19.8.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometna zveza Slovenija je klecnila pod pritiskom in razveljavila kazen, ki jo je Mariboru izrekla za disciplinske prestopke na večnem derbiju v Ljubljani. NZS je tedaj Mariboru naložila kazen igranja dveh tekem brez prisotnosti navijačev na severni in južni tribuni, kjer se sicer zbirajo organiziranje navijaške skupine. Iz tabora Maribora so na dan tekme proti Celju sporočili, da je krovna zveza kazen po pritožbi preklicala.

"Po odločitvi disciplinskega sodnika o igranju na dveh domačih tekmah brez prisotnosti gledalcev na južni in severni tribuni smo podali pritožbo, pred nekaj minutami pa smo prejeli obrazložitev Komisije za pritožbe  Nogometne zveze Slovenije o preklicu kazni.
To pomeni, da je stadion z nemotenim vstopom v funkciji že za nocojšnjo tekmo s Celjem. Z Violami na običajnem mestu in s podporo ekipi tudi z juga,"
so sporočili v Mariboru.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE