Uredništvo    17. maj 2017
Valon Ahmedi je dočakal priložnost

Volje mi nikoli ni zmanjkalo

Albanec Valon Ahmedi je bil od prihoda v Maribor boli ali manj odrinjen globoko v ozadje, v finišu letošnje sezone pa je pod Darkom Milaničem naposled dočakal svojo priložnost.
SORODNE NOVICE
Pušnik začel z remijem, Balaji...
24.6.2017 | Slovenski nogomet
Ibričić v Domžalah!
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Zeba iz Aluminija v Romunijo
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Kranj v pričakovanju Kekove Ri...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Na generalki remi s prvakom Ko...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Mešanović zadel že na prvi
22.6.2017 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Albanec Valon Ahmedi je bil pred leti viden član nadarjene celjske ekipe, kjer je skupaj z Benjaminom Verbičem, Blažem Vrhovcem, Gregorjem Bajdetom in ostalimi močno poživil dogajanje na slovenski prvoligaški sceni. Kmalu zatem je sledila selitev v Maribor, kjer pa se je njegova kariera obrnila strmo navzdol, saj se je nenadoma znašel med odpisami v Mariborovi ekipi, ki igra v tretji slovenski ligi.

"Volje mi res nikdar ni zmanjkalo. Ko si v takšnem klubu, kot je Maribor, je poskrbljeno za vse. Sam pa moraš narediti po najboljših močeh, da se vrneš v ritem in potrpežljivo čakati na priložnost. Ko jo dobiš, pa da jo izkoristiš. Zelo sem bil vesel zadnjih dveh nastopov. Vsaka minuta, ko si na igrišču in oblečeš vijoličasti dres, pomeni posebno čast in dodaten motiv.," je za klubsko spletno stran povedal Ahmedi, ki bo nocoj proti Celju odigral že tretjo zaporedno tekmo. Proti Gorici je odigral en polčas, proti Aluminiju pa celo tekmo.

"Dolgo sem bil poškodovan in razumljivo moral dlje čakati na priložnost. Pomembno je, da igram, da sem pridobil trenerjevo zaupanje in trudil se ga bom upravičiti," je povedal Ahmedi, in dodal.

"Lahko rečem, da je zame to dodaten motiv. Celje je moj nekdanji klub in razumljivo v takšnih dvobojih gre tudi za prestiž. Toda ta zgodba je bila s prihodom v Ljudski vrt zaključena. Zdaj sem v Mariboru in komaj čakam, da se začne tekma. V nedeljo, nam, žal, ni šlo po načrtih. Kaznovani smo bili za napake iz protinapadov in želimo pokazati, da je šlo le za slab dan."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE